Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lovisenberggata Fastlegesenter DA
Dyktig lege men forferdelige folk i resepsjon
Lege: Marit Hellandsjø Bjørnnes SkrevetJeg byttet fastlege pga øverig personale.dvs de ansatte i resepsjonen,de som tar blodprøver etc, som altid hadde en dårlig dag, aldri smilte og du følte at du var i veien hver gang jeg var der.
Utrolig dyktig og grundig lege
Lege: Marit Hellandsjø Bjørnnes SkrevetJeg har fått svært god oppfølging av Marit. Hun er vennlig og forståelsesfull har vært veldig fleksibel når jeg har kommet med akutte problemer og behov for oppfølging. Legesenteret benytter en online portal for selvbetjening ved timebestilling, dette fungerer veldig bra, og gir muligheten til å sende skriftlige henvendelser til legen.
Fantastisk lege
Lege: Marit Hellandsjø Bjørnnes Skreveten lege som virkelig ser pasienten, og tar seg god tid. Opplever å bli sett og hørt, og tatt på alvor. Noen ganger lang ventetid, men det veies opp ved at hun bruker den tiden som dere begge føler er nødvendig når man kommer inn til henne. Kan virkelig anbefales!
Faglig dyktig og en fantastisk personlighet!
Lege: Morten Klouman de La Cruz SkrevetVi kom i en meget vanskelig situasjon, og ble behandlet proffesjonelt og med en forståelse og medmennesklighet jeg aldri har vært borti. En som tar yrket sitt alvorlig og setter seg virkelig inn i pasientens situasjon, og vurderer og hjelper mer enn han teoretisk hadde trengt. Bøyer meg i støvet!
En fantastisk lege
Lege: Kari Ørbech Bjørkum SkrevetDr. Bjørkum er faglig dyktig, nøye, lyttende og empatisk. Jeg opplever alltid at mitt ve og vel er hennes høyeste prioritet.