Lovisenberggata Fastlegesenter DA

Lovisenberggata 15b 0456 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Lovisenberggata Fastlegesenter DA

Fantastisk fastlege

Lege: Marit Hellandsjø Bjørnnes Skrevet

Jeg ble anbefalt å sette meg på venteliste hos Marit etter å ha hatt mange dårlige fastleger. Marit er den beste fastlegen jeg har hatt. Hun er utrolig oppdatert og dyktig, lytter til det du har å si og er veldig løsningsorientert. I tillegg har hun glimt i øyet og får deg til å slappe av. Hun har løst problemer mange andre leger ikke har kommet til bunns i eller bagatellisert. Hun er også god til å henvise deg videre hvis det er nødvendig.

Fordi hun har mange pasienter og det er press på de gode legene er det dessverre ofte lang ventetid for å få time (med mindre det er akutt).

Perfekt

Lege: Morten Klouman de La Cruz Skrevet

Omsorgsfull og kunnskapsrik. En lege som bryr seg om pasienten. Humørfull og positiv. Anbefaler ham hundre prosent.

Beste legen jeg har hatt

Lege: Berit Walther Skrevet

Jeg følte meg så heldig som fikk Berit. Hun er så omsorgsfull, snill og seriøs lege. Hun tar ting på alvor, sjekker det som skal sjekkes og henviser videre når nødvendig. Utrolig dyktig. Uten tvil beste legen jeg har hatt, ble trist da jeg flyttet og måtte bytte lege.

Beste fastlegen

Lege: Berit Walther Skrevet

Kunskapsrik og empatisk - bryr sig om patienten.
Berit er den beste fastlegen jag har hatt. Hon tar sig tid til att lytte og har masse erfaring.

Lege: Kari Ørbech Bjørkum Skrevet

Hun er grei hun, men informasjonen på helsenorge, ventetid på fornyelse av resept osv tar alt for lang tid. Lenger enn hva det står det skal ta. Jeg liker at jeg kan benytte meg av funksjonene som er tilgjengelig på Helsenorge..

Har på en følelse av at hun ikke har satt seg særlig inn i min journal og min helse. På bakgrunn av det så kvier jeg meg for timer, da mine problemer rundt psykisk helse ikke blir møtt slik det burde. Jeg opplever at problemene mine blir bagatellisert.

Svar på helsenorge ang resept tar ofte tar veldig lang tid. Må alltid etter flere dager purre til resepsjonen.
Resepsjonen er helt ok. Ikke så mottakelig for tilbakemeld.

Hun er nok en god lege for deg som ikke trenger oppfølging rundt psykisk helse. Jeg har byttet fastlege