Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved CC Vest legesenter
Rolig, men avvisende
Lege: Christian Fredrik Heberg Johnsen SkrevetLegen er mer opptatt av dataskjermen enn å kommunisere med pasienten. Har ikke satt seg inn i hvorfor pasienten kommer, selv om dette blir presisert i melding på forhånd. Veldig avventende med å sende deg videre til flere undersøkelser, og er helt klar på at "alle" helseplager sannsynligvis kommer av litt overvekt, eller gir deg Ibux eller Paracet mot sterke nervesmerter, for "det hjelper sikkert".. Tar deg ikke på alvor, og har en avvisende holdning når du snakker til han. Bruker aldri mer en 4-5 minutter på deg som pasient, selvom man har sittet i 45 minutter og ventet på venterommet. På bakgrunn av alt dette, har jeg gått med sterke smerter hver dag i ca 6mnd, og bytter nå fastlege, da jeg ikke holder ut smertene lenger.. Hyggelige kontordamer trekker servicen opp:)
En fantastisk lege!
Lege: Therese Kilvær-Halvorsen SkrevetJeg har hatt Terese som min fastlege over mange år nå. Hun er svært dyktig, lytter og finner løsninger. Anbefaler henne på det sterkeste!
Trygg og forståelsesfull
Lege: Therese Kilvær-Halvorsen SkrevetLegen møter deg som om hun har god tid, er flink til å lytte, og viser omsorg på en profesjonell måte.
Anbefales også som samtalepartner ved lettere angst og depresjon.
Særdeles tillitsskapende, lyttende og samtidig effektiv.
Lege: Therese Kilvær-Halvorsen SkrevetJeg har besøkt henne ifbm sykdom hos min gamle mor. Måten hun tok imot henne på, hørte på henne og ikke minst hjalp henne med å få plass på korttids sykehjem etter skade i ryggen var forbiddelig. Hjertelig på vegne av familien og min mor!
Omtenksom lege.
Lege: Therese Kilvær-Halvorsen SkrevetJeg har gått til Therese i 2 år. Hun er flink, omtenksom og bryr seg om utfordringene jeg måtte ha. Hun tar seg tid til å prate med deg og hun henviser om nødvendig. En av de beste legene jeg har møtt.