Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tøyen legekontor
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Syed Yawar Abbas Zaidi SkrevetDr. Zyed er en dyktig og imøtekommende lege som virkelig tar seg tid til pasientene sine og forklarer alt på en rolig og tydelig måte. Veldig hyggelig sekretær/sykepleier også, man blir alltid møtt med et smil. Et pluss for et velfungerende nett ;)
Anbefaler
Lege: Syed Yawar Abbas Zaidi SkrevetVeldig fornøyd med Dr. Zaidi som fastlege
Jeg, min mann og våre barn har Dr. Zaidi som fastlege, og vi er kjempefornøyde. Han er alltid imøtekommende, rolig og profesjonell, og vi føler oss godt ivaretatt hver gang vi er der. Han tar seg tid til å lytte, gir gode råd og følger alltid opp på en trygg og grundig måte.
Vi setter stor pris på at han er effektiv samtidig som han viser omtanke og interesse for hele familien. Det gir oss trygghet å vite at vi har en lege som virkelig bryr seg om pasientene sine.
Vi kan varmt anbefale Dr. Zaidi som fastlege – både for voksne og barn.
Veldig misfornøyd
Lege: Syed Yawar Abbas Zaidi SkrevetHei,
Jeg ønsker å bytte fastlege da jeg over lengre tid har vært misfornøyd med oppfølgingen ved dette legekontoret. Det har vært svært vanskelig å komme i kontakt med kontoret, og jeg har opplevd liten forståelse og manglende vilje til å lytte, selv i perioder hvor jeg har vært alvorlig syk. Jeg har heller ikke blitt fulgt opp på en tilfredsstillende måte etter prøver og undersøkelser.
Jeg ønsker derfor å bytte fastlege for å få bedre oppfølging og trygghet i helsehjelpen.
Kompetent lege
Lege: Syed Yawar Abbas Zaidi SkrevetJeg ønsker å dele min positive erfaring med Dr. Zaidi etter flere konsultasjoner. Jeg opplever ham som en erfaren og effektiv lege som møter pasientene med respekt og faglig trygghet. Han er strukturert, tydelig i kommunikasjonen og opptatt av å gi presise og målrettede råd.
Dr. Zaidi arbeider raskt, men det er tydelig at dette skyldes effektivitet og god rutine – ikke mangel på interesse. Han følger opp med nødvendige prøver og undersøkelser, og jeg opplever at han fokuserer på det som er medisinsk relevant for å sikre en god og trygg behandling.
For meg og min familie har han vært en pålitelig lege som tar ansvar og viser profesjonell vurderingsevne. Jeg opplever at han prioriterer pasientenes helse og gjør sitt beste for å gi rask og god hjelp.
Jeg anbefaler Dr. Zaidi som en lege med høy kompetanse, effektiv arbeidsmåte og et oppriktig ønske om å hjelpe sine pasienter på en profesjonell måte.
Ingen oppfølging, useriøst.
Lege: Syed Yawar Abbas Zaidi SkrevetJeg ønsker å dele en ærlig og seriøs vurdering av Dr. Zaidi etter flere konsultasjoner, både for meg og min kone. Opplevelsen har dessverre vært svært skuffende.
Det virker som fokuset hans først og fremst er på å få pasientene raskest mulig inn og ut av kontoret, heller enn å faktisk følge opp eller lytte til det man sier. Jeg tok blodprøver og fikk vaksine, men fikk aldri noen oppfølging eller forklaring på resultatene. Det samme opplevde min kone – ingen tilbakemelding, ingen plan videre, til tross for at vi ble lovet det.
Som pasient sitter man igjen med en følelse av at konsultasjonen bare er en formalitet, uten reell interesse for helsen din. Dette oppleves useriøst og lite betryggende.
Jeg anbefaler at Dr. Zaidi og klinikken tar seg tid til å faktisk følge opp pasientene sine og vise mer profesjonalitet i kommunikasjonen. Slik det er nå, føles det som han ikke tar seg tid til å gjøre jobben skikkelig.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?