Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Glomma Legesenter
beste lege
Lege: Axel Kylstad Kleive SkrevetHan ble min lege på Osterås legesenter. God lege Lyttende , ser pasient, henviser hvis det trengs.
Kort ventetid, tilgjengelig
Solid
Lege: Ebbe Gundersborg Ansethmoen SkrevetLege med god kunnskap, gjøre nøye vurderinger og kommer med klare råd om helse. Empatisk og lyttende
Variabel
Lege: Ebbe Gundersborg Ansethmoen SkrevetHar kommet med samme problem to ganger og blir godt mottatt først-men får ikke løst problemet. Neste gang er han avvisende.
Googler mye
Trygg og effektiv
Lege: Axel Kylstad Kleive SkrevetVeldig glad jeg har byttet til Axel som min fastlege. Han lytter, tar seg tid, undersøker en ekstra gang dersom han er litt usikker. Ser problemer på lang sikt og forhører seg med andre instanser ved behov. Alt i alt en veldig god lege. Pluss for at han virker geniunt interessert i psykisk helse og hverdagens utfordringer! I tillegg svarer han alltid raskt på henvendelser i HelseNorge.
Trygg og flink
Lege: Ebbe Gundersborg Ansethmoen SkrevetFølte meg meget ivaretatt og trygg under et lite inngrep jeg hadde gruet meg til. Tydelig at han hadde peiling på det han gjorde. Han tok seg god tid, og selve inngrepet gikk knirkefritt. Veldig fornøyd. God humor også en bonus som lettet på stemningen!