Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kråkerøy legesenter
Meget fornøyd!
Lege: Lisa Suet Kei Ip SkrevetFøler meg alltid sett og hørt når jeg er hos fastlegen. Hun tar seg tid og følger opp. Alltid blid og imøtekommende. Føler meg trygg hos henne.
Kunnskapsrik, lytter og tar seg god tid
Lege: Svein Egil Bakkevig Hillesund SkrevetTrygg og flink lege. Har alltid tid til å se den enkelte pasient. Kommer med gode råd, flink til å ta kontakt med eller henvise til andre der han selv er usikker eller for videre utredning. Opplever at jeg blir sett og hørt. Flink og forsiktig med barn. Anbefales virkelig.
Superbra fastlege
Lege: Svein Egil Bakkevig Hillesund SkrevetLyttende, kunnskapsrik og omsorgsfull. I tillegg rask - og masse sunt folkevett!
Tilgjengelig og gjennomfører punktlig det vi har blitt enige om!
En super lege
Lege: Svein Egil Bakkevig Hillesund SkrevetHan er rolig, lyttende, tar mine symptomer på alvor og utreder nøye. Han viser stor kunnskap i en spesialisert og kronglete helseverden, holder avtaler og avtalte tidspunkter. Ikke noen slendrian!!!
Rolig og flink lege!
Lege: Svein Egil Bakkevig Hillesund SkrevetHan tar både meg og min sønn på 1,5 år seriøst. Flink og rolig med både barn og voksne. Nøyaktig og presis :) anbefales!