Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Karrestad Legesenter
Fult fokus på pasienten
Lege: Ole Martin Lynglund SkrevetOle Martin er en veldig bra lege. Han er interessert, fokusert og dyktig. Han gir all oppmerksomhet til pasienten, og leter alltid etter svar hvis han er usikker.
Lyttende og reflektert
Lege: Ole Martin Lynglund SkrevetSvært godt fornøyd. En god sparringspartner som jeg opplever har et holistisk syn på mennesket og behandling. Anbefales på det varmeste!
Den beste legen i byen!
Lege: Ali Aminy SkrevetKjempeflink og veldig hyggelig! Jeg og mannen kunne ikke vært mer fornøyde, anbefales på det varmeste
Oppleves overlegen
Lege: Ali Aminy SkrevetOppleves faglig dyktig, men føler ikke at han tar verken meg eller barna på alvor. Lytter ikke og tar seg ikke tid til å forklare. Man sitter igjen med mange spørsmål. Føler seg litt dum når man stiller spørsmål, føler han ser ned på deg.
Trygg, selvsikker og tillitsvekkende
Lege: Farzan Javad SkrevetVar hos Dr. Javad for å fjerne en føflekk i nakken som var litt mistenksom. Har fjernet før på ryggen og det var en langsom prosess hvor jeg kjente det rant blod nedover ryggen min mens operasjonen pågikk. Var også litt nervøs da jeg er litt redd sprøyte og skalpell. Javad virket trygg og selvsikker noe som beroliget meg. Han betrygget meg med at dette skulle gå kjapt så fort bedøvelsen hadde satt inn. Bedøvelsen var egentlig det verste som Dr. Javad hadde informert om på forhånd. Før jeg viste ordet av det var han i ferd med å sy igjen såret. Det gikk veldig fort. Veldig stødig og lett på handen. Litt rosa enda noen uker etterpå som forventet, men ingenting imot de store arrene jeg har på ryggen fra tidligere.
Kan ikke si noe annet enn at dette var en veldig fin opplevelse som ikke var skummelt i det hele tatt. Virker veldig flink og nøye i den han gjør og tar hensyn til pasientens ønsker.
Veldig fornøyd.