Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kongsten Legekontor
Kunnskapsrik, trygg og svært dyktig
Lege: Mentor Fejzulai SkrevetMå være Norges beste lege. Svært kunnskapsrik, blid, rolig, mild, nøye, dyktig og trygg.
Får svar fort både på helsenorge og på telefon.
I tillegg stort pluss med vennlige og flinke sykepleiere.
Man føler seg trygg som pasient.
Tillitvekkende og engasjert
Lege: Mentor Fejzulai SkrevetVeldig godt inntrykk. Er effektiv uten noe stress, grundig og svært hyggelig. Følte meg veldig godt ivaretatt av en sympatisk og samtidig klar lege som også ga lett forståelig informasjon.
Pålitelig og dyktig
Lege: Oana Cristina Pavel SkrevetVeldig hyggelig, pålitelig og dyktig lege som er interessert, fokusert og åpenbart kunnskapsrik. Stoler fullt ut på hennes dømmekraft. Følger opp som avtalt. Så er det alltid god stemning der.
God og forståelsesfull lege
Lege: Oana Cristina Pavel SkrevetJeg har hatt Oana som lege i flere år. Hun er omsorgsfull og en meget dyktig lege. Lytter og henviser med en gang, for å få ordnet det som plager. Jeg føler meg tatt på alvor og sett hos henne, en av de beste fastlegene jeg har hatt
Helt fantastisk LEGE!
Lege: Oana Cristina Pavel SkrevetHelt fantastisk LEGE for meg og hele familien! Svært omsorgsfull lege som hører på alt du har å si. Henviser deg videre med en gang. Tar deg seriøst. Bryr seg! Kan ringe deg på en av hennes fridager. Bruker god tid. Svært PROFF!