Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ørebekk Legesenter AS
Mer for dem eldre
Lege: Kenneth Kaland Fjellstad SkrevetKenneth er en flink lege men bryr seg litt mer om de eldre enn de unge så denne legen passer mer for dem eldre. Kan hende du må vente noen minutter før han blir ferdig med en pasient selv om det er et bestemt tid. Føler at denne legen fortsatt er en nybegynner ikke noe og anbefale for dem unge.
En kjempe flink og snill Lege
Lege: Kenneth Kaland Fjellstad SkrevetDette er en lege som bryr seg om mennesket ) Jeg får kjempefin støtte og hjelp. Og han er flink både på det medisinske og på kommunikasjon:) Og helsesekretærene er hyggelige og hjelpsomme:) Denne Legen vil jeg og min familie, fortsette å bruke :)
Veldig bra!
Lege: Kenneth Kaland Fjellstad SkrevetKenneth Kaland Fjellstad er meget skarp. INGENTING å klage på så langt. Men litt mer info ang.. visse sykdommer hadde ikke gjort noe.
Flott lege som jeg kommer til å savne!
Lege: Kenneth Kaland Fjellstad SkrevetHar gått til Fjellstad i to år, han lytter, forklarer, skriver ut medisiner, bestiller prøver og var en fantastisk støttespiller mens jeg stod i operasjonskø.
Fra å være utbrent, deprimert, og med alvorlig organ-svikt er jeg i dag uthvilt, frisk og medisinfri.
Helt utrolig lege
Lege: Kenneth Kaland Fjellstad SkrevetGod til å lytte, tar deg på alvor, og er meget forståelsesfull. Anbefales på det sterkeste.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?