Siste vurderinger av behandlere ved Lilletorget legekontor (Sarpsborg)
Tommel opp!
Lege: Kjell Buvarp Dyrop SkrevetBehagelig og tydeligvis kunnskapsrik! Føler meg heldig i valg av fastlege! Han tar til og med småkirurgisk inngrep ( fjerning av føflekker etc på stedet) noe jeg tidligere alltid har blitt henvist til andre med og med masse ekstra kostnad.
Trygg lege som tar seg tid til å bli kjent
Lege: Pernille Andreassen Zantali SkrevetHun setter seg inn i pasientens situasjon på en verdig måte, og gir hele veien det lille ekstra av seg. Sympatisk, faglig dyktig, trygg og tydelig.
Rolig og grundig
Lege: Kjell Buvarp Dyrop SkrevetHar han som fastlege til meg og alle mine 3 barn. Han har et svært «behagelig vesen» og er rolig og betryggende i alle situasjoner. Nå har jeg gått til han i ulike situasjoner, og han er like rolig i akutt situasjoner som han er ellers. Han er grundig og henviser raskt videre dersom det er behov for det. Er svært takknemlig for å ha han som fastlege 😊
Ble sett - ble hørt!
Lege: Kjell Buvarp Dyrop SkrevetDr. Dyrop har virkelig vært der for meg gjennom angst, depresjon og ulike fysiske plager de siste 4 årene. Ikke lang ventetid og jeg har alltid blitt møtt med forståelse. Anbefaler han til alle som gruer seg til legebesøk generelt eller er redd for å ikke bli hørt. Er det en ting jeg har lært etter å ha vært pasient hos han, så er det at ingen spørsmål er dumme og ingen plager er for små til å tas opp :)
Flytter jeg tilbake til Sarpsborg, skal jeg definitivt bytte tilbake til han som min fastlege!
Trygged lege
Lege: Kjell Buvarp Dyrop SkrevetFlink snill lege, hører godt på meg med, og klar å hjelpe over mine behov.
Han har mange alternativ og tips som kan vise med.
Takk kjell