Christiania Tannlegesenter

Om klinikken

Christiania tannlegesenter | MALO CLINIC ønsker deg velkommen til våre hyggelige medarbeidere og flotte lokaler midt i sentrum av Oslo. Vi er stolte over å ha et team bestående av 39 dyktige medarbeidere som er der for deg og som ønsker å tilby deg den beste tannlegeopplevelsen.

Vi forstår at det å gå til tannlegen er utfordrende for mange, derfor jobber vi aktivt med å skape en trygg og hyggelig atmosfære slik at ditt besøk hos oss blir så komfortabelt og smertefritt som mulig. Hos oss finner du alt under samme tak; allmenntannleger, spesialister, tannpleier og tannteknikere.

All behandlingen foregår i våre lokaler, et steinkast fra Oslo Plaza. Vi har kort ventetid, lange åpningstider i tillegg til lørdagsåpent.

Kontakt

Christiania Tannlegesenter holder til i Oslo

Tilknyttede personer

Tips oss om tannlege som mangler.

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(37)
37 vurderinger
Behandling
(30)
30 vurderinger
Tilgjengelighet og service
(28)
28 vurderinger
Pris
(26)
26 vurderinger

Siste vurderinger av Christiania Tannlegesenter

Utrolig flink tannlege

Tannlege: Daliborka Vujadin Kjellsen Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Hadde min hittil beste tannlege opplevelse med henne. Så varm og omtenksom og veldig dyktig. Har funnet min faste tannlege :)

Beste tannlege

Tannlege: Milana Savic Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Hun er bare helt fantastisk, har ikke tannlegeskrekk lenger-:) Tusen tusen takk, fine du. Jeg spør mye, å får svar som jeg forstår.

Et usedvanlig hyggelig besøk hos tannlegen i går

Tannlege: Martine Leegaard Gladtvet Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Jeg (og flere i min familie) har vært kunde hos Euroklinikk, nå Christiania Tannlege senter, nesten helt i fra de etablerte selskapet. Jeg har hatt flere forskjellige faste tannleger der, da flere har sluttet i årenes løp. Stort sett har jeg vært fornøyd. Vi begynte hos Euroklinikk fordi de i begynnelsen hadde meget konkurransedyktige priser og ok tannleger. For ca. 18 mndr siden byttet jeg tannlege fordi de skulle ha nesten dobbel pris på en krone i forhold til flere andre tannleger. Martine sendte ut et sommertilbud på sjekk og rens av tenner, som lå på et normalt akseptabelt nivå, så da valgte jeg å benytte meg av det. Min faste tannlege var på langtids ferie, så det var den forholdsvis nyansatte Martine som møtte meg. Hun er en juvel. Jeg føyer meg inn i rekken til de tidligere positive omtaler/kommentarer. Aldri har jeg møtt en så høffelig, blid, omsorgsfull, hyggelig og samtidig profesjonell tannlege. Hun forklarer alt hun ser på røntgen og alt hun gjør, gir gode råd og anbefalinger, spør hele tiden hvordan pasienten har det, er meget lett på hånden. En juvel for oss pasienter. Om prisnivået i fremtiden blir konkurransedyktig kommer jeg takket være Martine til å fortsette som kunde hos Christiania Tannlegesenter, så jeg gir de en sjanse til til tross for at jeg er meget fornøyd med den nye tannlegen jeg begynte å bruke

Fantastisk dyktig og profesjonell

Tannlege: Constance Schär Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

En tannlege som virkelig setter pasienten i høysetet. Dyktig og profesjonell til fingerspissene. Alltid blid. Hvis alle tannleger hadde vært som hun,hadde det ikke vært mange pasienter til behandling. Trenger du behandling spør etter Constance Schär,da er du i trygge hender.

Anbefales på det sterkeste

Tannlege: Martine Leegaard Gladtvet Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Hun er en utmerket og profesjonell tannlege. Veldig hyggelig og spurte hvordan det gikk underveis. Hun var også veldig informativ om hva hun så på røntgenbildene noe som gjorde det hele til en informativ tannlegetime, i tillegg til at jeg fikk rene tenner.