Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrumsklinikken
Flott lege, desverre ufyselig sekretær
Lege: Magdalena Carmen Gaitanaru SkrevetDenne legen er så fantastisk, det som desverre ødelegger hele opplevelsen er at du må gjennom en nebbete sekretær på verdens verste power-trip for å få time. Hun begynte også å trekke i tvil om plagene virkelig krevde en så rask time som jeg ba om. Helt utenfor hva en sekretær skal gjøre!
En liten oppfordring til legene ved praksisen om å ta en prat med sine ansatte om serviceinnstilling og se nærmere på hvem som ansettes.
Bra
Lege: Ole Bø SkrevetHar alltid følt meg trygg å iveretatt av Ole bø.flink til å lytte å gi meg den rette behandlingen...
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Magdalena Carmen Gaitanaru SkrevetTar alt raskt og effektivt. Klarer å beholde sitt kliniske blikk, samtidig som hun er varm og uhøytidelig. Hun overlater ingenting til tilfeldigheter og følger nøye opp. Faglig dyktighet sammen med humor og en ekte imøtekommenhet gjør henne til en fantastisk lege.
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Ole Bø SkrevetDette er uten tvil den beste legen jeg har hatt. Han har godt tid, forteller meg hva han skriver i journalen min og tar meg på alvor. Anbefaler han til alle!
Veldig god lege
Lege: Marta Galvan Luzuriaga SkrevetMeget god empatisk og utmerket service.
Hun bruker tid til å avklare all tvil til tross for at noen forsinkelser i dag.
Virkelig bero Martha hørt om bekymringen jeg hadde.
Vi er glade for å ha Martha som fastlege.