Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Dovre Legesenter
Hun er veldig nøye og er flink til å lytte
Lege: Madiha Farrukh SkrevetHun er veldig flink til å sjekke grundig. Jeg får veldig bra oppfølging av henne. Hun er veldig vennlig og veldig proffesionell.
Herlig med legen som bryr seg
Lege: Madiha Farrukh SkrevetNår man kommer i alder hvor helseutfordringer dukker opp er det herlig med en fastlege som viser interesse for å se hele meg. Hyggelig, kunnskapsrik og ekstrem serviceinnstilt. Svarer omgående på alle elektroniske henvendelser og en glede å snakke med. Madiha viser evnen til å se situasjonen fra flere vinkler og gir gode råd i alle situasjoner. Nøler heller ikke med å søke råd hos andre og er rask med henvisninger hvis det trengs
Servicevennlig, lyttende og behagelig
Lege: Madiha Farrukh SkrevetEr kjempefornøyd med Madiha Farrukh. En tillitsfull, lyttende og empatisk lege som tar seg tid, slik at man føler seg skikkelig ivaretatt og lett å åpne seg for.
Faglig sterk og forståelsesfull.
Lege: Madiha Farrukh SkrevetHun lytter og forstår, sender henvisninger, er effektiv og rask. Setter seg fort inn i min sjeldne diagnose. Hun er svært lett å samarbeide med, en smilende og faglig sterk lege. Så heldig jeg er som har henne.
Varm og medmenneskelig
Lege: Madiha Farrukh SkrevetHun er en metodisk, punktelig og empatisk lege, som tar seg tid til å lytte, se pasienten i øynene, og kommer alltid opp med en plan for videre behandling! Hun har alle de menneskelige kvalitetene jeg ønsker av en god fastlege!