Siste vurderinger av behandlere ved Romedal Legesenter DA
Dyktig og hyggelig 👍
Lege: Janette Floriana Hustveit-Brunell SkrevetDyktig og hyggelig, tar seg god tid til å lytte, engasjert og tar tak i det som skal til for å gjøre det beste for pasienten 👍
Trygg,behjelpelig og imøtekommende
Lege: Janette Floriana Hustveit-Brunell SkrevetHos Jeanette blir man sett og hørt uansett hva man forteller, hun er engasjert og interessert. Man blir møtt med forståelse og respekt for hvordan man har det.
Samarbeider og har kontakt med andre instanser ved behov.
Jeg føler meg trygg og komfortabel, gruer meg aldri til timene mine hos henne. Jeg er veldig fornøyd med å få denne hyggelige og blide dama som ny fastlege😊
Dyktig
Lege: Iren Syversen SkrevetTrygg, lyttende og imøtekommende. Føler meg alltid sett og hørt. Har hun lite kunnskap om det som er årsaken til timen, henvises det alltid videre til andre innen riktig felt!
Veldig flink fastlege
Lege: Iren Syversen SkrevetBeste fastlegen jeg har hatt. Hun er hyggelig og effektiv og jeg får gode svar på alle mine spørsmål.
Empatisk og kunnskapsrik
Lege: Hasib Hussain Shah SkrevetHasib er en flott fastlege, tar seg tid til pasientene, sørger for at man alltid føler seg godt ivaretatt, og er supert med barn. Meget godt fornøyd med ham!