Hov Legesenter

Telefonnummer61 12 99 2061 12 99 ...
Hovsbakken 3 2860 Hov

Siste vurderinger av behandlere ved Hov Legesenter

Svært fornøyd!

Lege: Anna Brandslien Skrevet

Jeg har slitt med migrene i mange år, og har hatt ueffektive nesesprayer og tabletter gjennom årene. Anna Brandslien var veldig dyktig på dette området, og gav meg nye tabletter, og nå får jeg svært mindre kraftige anfall. Hun var veldig forståelsesfull, tilgjengelig og dyktig, fantastisk fastlege, har ikke tenkt å bytte hun ut så lenge hun jobber på Hov eller i nærheten!

Fantastisk fastlege.

Lege: Reda Slavinskiene Skrevet

Varm og forståelsesfull. Lytter, forklarer og henviser til "spesialtjenester" ved behov; være seg CT, MR, røntgen, lungelege, psykolog, avd. for diagnostikk av osteoperose etc. Snakker, på tross av utenlandsk opprinnelse, perfekt norsk. Alt i alt; virkelig en fastlege jeg kommer til å "klore" meg fast til!

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Anna Brandslien Skrevet

Anna er en super lege. Føler meg sett og tatt på alvor. Henviser raskt videre. Utfører jobben sin på en utmerket måte

Meget dyktig fastlege!

Lege: Anna Brandslien Skrevet

Hun har vært fastlegen min i ca 7 år. Hun er en dyktig lege som kan jobben sin. Det er ikke ofte jeg må til en lege, men hver gang jeg har en time hos henne, så er hun effektiv og hjelper meg alltid. Hun lytter til alt jeg har å si samtidig som hun gjør jobben sitt utmerket. Jeg er så glad til at jeg byttet til henne!

Ser ikke pasienten

Lege: Anna Brandslien Skrevet

Jeg føler hun ikke ser pasienten. Jeg har hatt hun som fastlege i 8år og aldri fått noe særlig hjelp, med tanke på at jeg sliter med hodet og magen.. Ble heller ikke hevist til spesialister før jeg fikk time hos en turnuslege. Dette er for dårlig. Hun ser sur ut heletiden.