Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hov Legesenter
Utrolig bra lege
Lege: Reda Slavinskiene SkrevetVeldig hyggelig og man føler legen faktisk ønsker å hjelpe deg tar seg tid å prater med deg.
Kunnskapsrik og flink til å lytte til probleme man har.
Faglig dyktig. En lege som ser deg!
Lege: Anna Brandslien SkrevetAnna er den absolutt beste fastlegen jeg noen gang har hatt. Hun er kritisk, men interreseret i deg. Bruk tid på å bli kjent, og la hun bli kjent med deg. Derfra får du god oppfølging,du blir hørt og tatt på alvor. Hun sender hendvisninger, hører på deg, undersøker og gjør det en lege skal gjøre.
Jeg har slitt med kroniske smerter, utmattelse, søvn og psykiske utfordringer. Alt dette har hun tatt på alvor og hjulpet meg med.
Med Anna må du vise deg fra alle dine sider. Da får du den hjelpen du trenger.
Jeg anbefaler Anna!
Styr unna hvis du er ung og sliter psykisk
Lege: Anna Brandslien SkrevetSikkert en bra lege på mange områder, men denne legen var svært lite forståelsesfull mtp unge mennesker med psykiske vansker. Prøver også å overprøve andre legers behandling. Generelt aldri følt meg mindre «velkommen» hos en lege enn denne!
Beste fastlegen
Lege: Esben Selmer Buhl SkrevetEn fantastisk flink lege som alltid tar ting seriøst. Får alltid den hjelpen jeg trenger og veldig god hjelp. Anbefales på det sterkeste.
En god lytter og kunnskap
Lege: Esben Selmer Buhl SkrevetJeg har benyttet Esben i 3 år og opplever han som en veldig god lytter som tar seg tid med sine pasienter. Han er forståelsesfull og har mye kunnskap.
Det eneste minuset er at timene hans ofte blir forsinket (men det er jo fordi han ikke forhaster seg 😀).