Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gladbakk Legesenter
Flink, men har ikke tid til deg.
Lege: Shobanaa Ayngaran SkrevetHar hatt Shobanaa som fastlege i mange år nå og hun er en veldig flink lege, men når hun har en pasientliste på 1200 pasienter, er ikke på jobb på mandager, er på ferie regelmessig og har ikke vikar så er du heldig om du får time om en måned (hvis ikke en 1,5 måned).
Og hva hjelper det at en lege er flink, hvis hun ikke har tid til deg.
Utrolig flink
Lege: Silje Elise Trondsen Ramsvik SkrevetSilje har vært veldig mye til hjelp for meg gjennom årene. Min forrige fastlege klarte ikke å hjelpe meg men Ramsvik klarte det. Hun har lyttet men samtidig stilt krav til meg gjennom lang oppfølging. Hadde ikke vært der jeg er uten hennes hjelp.Skulle gjerne beholdt henne som fastlege men har flyttet. For meg har hun vært en veldig god fastlege.
Dette gjelder ikke Ramsvik men vikaren.
Lege: Silje Elise Trondsen Ramsvik SkrevetHar ved flere anledninger opplevd ufin oppførsel. Det virker som pasienter ikke er viktige nok for hennes tid. Dette er hva jeg opplever når jeg har vært der 2-3 ganger med mine barn. Min samboer var også inne for en henvisning, hvor denne legen sier at hun ikke er noen legesekretær og stiller seg uforstående til at hun må henvise en pasient.
Full forståelse for at fastlegene har mye å gjøre, men vi har vel alle fått inn folkeskikk med morsmelka!
Hilsen gretten far og samboer.
Veldig fornøyd!
Lege: Lars Erik Kvernes SkrevetEr kjempe fornøyd med kvernes som fastlege. Føler meg sett og hørt og han følger opp. Han er behagelig og kjempe hyggelig.
Super lege, men ekstrem lang ventetid i telefonkø
Lege: Shobanaa Ayngaran SkrevetDet er tydeligvis ikke nok folk til å ta telefonen på legesenteret. Man må minst beregne 30 min i telefonkø.
Shobanaa er fantastisk, bra gravidoppfølging.