Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kapp Legesenter
Kan ikke anbefales
Lege: Inese Riekstina SkrevetHun fremstår som lite kunnskapsrik,forutinntatt og arrogant i sine uttalelser. Gir inkonsistente og lite faglig funderte råd.
Hun blir raskt defensiv når jeg som pasient stiller spørsmål eller ikke er enig med henne.
På legekontoret tas blodprøver uten å sjekke identitet i forhold til blodprøveremisse og prøveglassene merkes ikke med en gang slik de skal.
Endte med å bytte fastlege og legesenter.
Trygg
Lege: Mohammad Sami Asaad SkrevetEtter første legetime så var første inntrykk veldig positivt. Imøtekommende å rolig og lytter godt til pasienten. Flink til å gi gode tips å råd. Man følte seg ivaretatt.
Trygg og ser pasientens behov
Lege: Mohammad Sami Asaad SkrevetVeldig god å snakke med. Kunnskapsrik og kommer med mange nyttige råd og tips.
Empatisk og forståelsesfull. Setter seg inn i problemstillingene.
Dårlig kommunikasjon.
Lege: Jan Cornelis Walig SkrevetFølger ikke opp og evner ikke å forstå pasienten. Må selv vite hva som kreves for å få de undersøkelse som trengs. Oppdaterer seg ikke på journal og epikriser som sendes fra spesialister/sykehus.
Fungerer muligens på unge pasienter som vet hva de skal ha, men eldre som står m lua i hånda blir bare sendt hjem.
Meget dyktig og hyggelig
Lege: Inese Riekstina SkrevetHar vært hennes pasient i noen år nå, men jeg kan ikke få fullrost henne. Føler meg k
jempegodt ivaretatt. Veldig hyggelig å komme dit for kontroll og undersøkelse.
Frank
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?