Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kapp Legesenter
Kjempeflink med barn!
Lege: Ida Marie Ringerud SkrevetJeg var storfornøyd med dr. Ringerud. Hun var så flink med sønnen min, han ble nesten frisk bare av å se hun. Savner henne på Raufoss.
Dyktig og effektiv
Lege: Ida Marie Ringerud SkrevetSvarer raskt på henvendelser og sms, tar pasienten alvorlig, gode tilbakemeldinger, effektiv og vennlig.
Veldig misfornøyd
Lege: Ida Marie Ringerud SkrevetHører ikke på en. Svarer ikke i det hele tatt eller når hun svarer tar det lang tid før man får svar.
Driter i hva folk sier selvom spesialister har sagt noe/ skrevet det ned. Når man henviser til dokumentet "har"hun det ikke.
Snakker stort sett bare om seg å sine ting istedenfor å lytte til hva pasienten har å si.
Endelig kvitt henne. Verre kan det ikke bli
dårlig
Lege: Ida Marie Ringerud Skrevetdårligste legen jeg har vert hos:(( Får ikke noe respons på meldinger som jeg sender. Sier hun ikke har fått meldinger, enda jeg bruker HelseRespons appen.
Slik skal en fastlege være.
Lege: Inese Riekstina SkrevetInese er virkelig en fastlege som tar deg på alvor. Hun er grundig, kunnskapsrik og forklarer godt. Selv ved knapp tid og 3-4 pasienter i kø på venterommet, får man ikke følelsen av at hun stresser eller vil bli fort ferdig.