Om vurderingeneSiste vurderinger av Torshov Tannklinikk
Veldig bra
Tannlege: Anja Skagmo SkrevetKom for en sjekk og ble tatt godt imot og følte meg veldig godt ivaretatt. En av de beste tannlegeopplevelsene jeg har hatt. Kommer gjerne igjen!
Beste tannlegen!
Tannlege: Anja Skagmo SkrevetDet er lett å slappe av når du sitter i hennes stol. Skagmo er snill, rolig og forklarer hele veien hva som skal skje. Mye for pengene... jeg gikk ut med et smil. Anbefales på det sterkeste!
Usedvanlig dyktig og erfaren
Tannlege: Hege Bjørkeng SkrevetEtter å ha prøvd ulike tannleger har jeg nå kommet til en usedvanlig flink, dyktig, erfaren tannlege.
Kan anbefales på det sterkeste!
Behagelig, rask, til å stole på
Tannlege: Hege Bjørkeng SkrevetAlltid hyggelig å komme til denne tannlegen, smilende og blid som hun er. Hege har et vinnende vesen, forklarer godt under veis, grundig, rask og effektiv, føler meg alltid godt ivaretatt. Dette er en tannlege man kan stole på, aldri forslag om behandlinger man egentlig ikke trenger. Fleksibel med timene, har gjennom de siste ti årene aldri opplevet at hun er forsinket. Vil absolutt anbefale Hege!
Anbefales
Tannlege: Hege Bjørkeng SkrevetEn dyktig tannlege som tar godt vare på deg som pasient. Jeg har blitt behandlet av henne i noen år og vil anbefale henne til andre.