Om vurderingeneSiste vurderinger av Torshov Tannklinikk
Bra tannlege
Tannlege: Hege Bjørkeng SkrevetHun var interessert i å bli kjent med pasienten (1.gang jeg var hos henne). Gjorde et overblikk, rask konklusjon og utførte arbeidet samtidig som hun fortalte hva hun gjorde. Godt samarbeid og kommunikasjon med assistent. Nå gjenstår det å se hvor lenge fyllingen varer. Var 5 min for sent til timen.
Profft og hyggelig
Tannlege: Anja Skagmo SkrevetKan absolutt anbefales. Oppdatert utstyr og godt ivaretatt. Effektivt. Må visst fylle ut 100 tegn her.
Svært omsorgs- og forståelsesfull tannlege
Tannlege: Anja Skagmo SkrevetTannlege Anja Skagmo har stor forståelse for tannlegestolens ubehageligheter. Hun er opptatt av at pasienten skal føle fravær av smerte og at opplevelsen skal bli så stressfri som mulig. Hun er flink til å forklare både hva og hvorfor hun gjør som hun gjør. Hun gir inntrykk av å være oppriktig engasjert i ditt velbefinnende, i tillegg til å være en hyggelig og sosialt adapt person.
Flink og dyktig
Tannlege: Anja Skagmo SkrevetJeg har vært pasient hos denne tannlekontoret i mange år og er veldig fornøyd .Nå begynte jeg å bli behandlet av Anja som er veldig lett å snakke med og dyktig .Jeg følte stor trygghet og hun oppleves som en tannlege som bryr seg om patienter .Utrolig fornøyd og kan ambefales på det varmeste .
Trivelig personell
Tannlege: Anja Skagmo SkrevetHar vært kunde i over 30 år og blir veldig positivt mottatt hver gang.
Min tannhelse har blitt grundig sjekket og fulgt opp.
Tusen takk til Anja og kolleger.