Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Granåsen Legesenter AS
God og jordnær
Lege: Arne Winsnes SkrevetEn veldig god lege som tar seg god tid til og sette seg inn problemet og ser hele mennesket. God til å lytte og komme med forslag/henvisning . Han har en varm aura, slik at du føler deg trygg i hans nærvær.
Flink når han er der
Lege: Are Løset SkrevetAre er flink og real, men han er mye borte og vanskelig å få svar fra.
Men har hatt flere uheldige opplevelser med kontoret.
1. Henvisning feilsendt, de nektet å sjekke opp. Etter å først få beskjed om at det var viktig å komme i behandling raskt. Så endte jeg å reise til Oslo for å gå privat. St olav hadde ikke mottatt, legekontoret insisterte på at de hadde sendt og ville ikke sjekke.
Legen sa sorry, men jeg måtte ha en legetime (betale egenandel) for å fortelle at dette ikke var ok.
2. Etter å ha fått henvisning til spesialist, ber spesialisten om ny henvisning. Nye symptomer gjør at det haster. Legekontoret insisterer på at jeg må ha ny time for å få henvisningen til samme spesialist fornyet.
Løset er og flere av de andre legene er OK, men det hjelper ikke når en ender opp med å måtte gå priva
Hyggelig og forståelsesfull
Lege: Gry Silje Dahl Raaen SkrevetLenge siden jeg har vært til legen nå, men Gry Silje er absolutt å anbefale! Hun er forståelsesfull og tar meg og mine symptomer seriøst. Hun nøler heller ikke med å henvise meg videre om dette er nødvendig. Hun er både varm og forståelsesfull, og det er ikke "skummelt" å være helt ærlig med henne. Tror også hun er den første legen som har spurt meg om hvordan det går ellers i livet!
Ser helheten, er imøtekommende og konkret og tydelig i si rådgivning
Lege: Are Løset SkrevetEr god på kommunikasjon i de korte timene som er avsatt, effektiv og dyktig. Har fått gode råd om fysioterapeuter han samarbeider med både ifht graviditet og skader. Skiftet legekontor for å fortsette å ha Are som fastlege. Barna har også fått god hjelp hos Are.
En lege som bryr seg!
Lege: Ola Berger SkrevetAlltid hyggelig og grundig med et smil på lur. Holder avtaler og er rask til å henvise videre hvis han er usikker👍