Are Løset

Granåsen Legesenter AS Mann, 37 år

Om

Autorisert2009
Ledige plasser
Advarsler

Praksis

Granåsen Legesenter AS

Smistadgrenda 11 7026 Trondheim
Tlf: 73 18 65 30
Are Løset er en av 165 fastleger i Trondheim

Brukernes vurdering

Samlet vurdering
4.0
21 vurderinger
Tilgjengelighet
3.5
17 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
4.5
17 vurderinger
Service
4.5
17 vurderinger
Ny vurdering

Siste vurderinger av Are Løset

Aldri tilstede

Skrevet
Samlet vurdering
2.0
Tilgjengelighet
2.5
Tillit og kommunikasjon
4.0
Service
2.0

Flink lege når han først er på kontoret. Vikaren som pleier å være der er uttrykksløs og virker ikke som hun bryr seg. Dårligste legekontoret jeg har vært borti. Svarer aldri på tlf og når de først gjør det, nærmest glefser de til deg fordi at du ringer.

min tidliger fastlege

Skrevet
Samlet vurdering
2.0
Tilgjengelighet
2.5
Tillit og kommunikasjon
2.0
Service
4.5

Føler at Are vil veldig mye, men kunnskapen strekker seg ikke helt til. Jeg ble litt overrasket når de ikke fant årsaken til skaden min, dro til Aleris. Der tok det 15minutter så hadde de funnet årsaken og operasjonen ble utført 2uker senere. Jeg føler generelt at granåsen legesenter prøver å være et idrettsenter, men når ikke helt opp på kunnskapen som Roseborgklinikken eller Aleris sitter med. Nå når jeg har lagt idretten på hylla, velger jeg å skifte fastlege da jeg ikke har tiltro til granåsenlegesenter for ikke idrettsutøvere.

Flink og imøtekommende

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
3.5
Tillit og kommunikasjon
5.0
Service
5.0

Viser interesse, virker faglig flink og legesenteret er bra. Får relativt kjapt time, og han spør alltid hvordan det går med trening/skole og andre ting. Han tar seg god tid til å lytte.

God på skader, dårlig på fibromyalgi

Skrevet
Samlet vurdering
3.0
Tilgjengelighet
3.5
Tillit og kommunikasjon
3.0
Service
5.0

Jeg er tilflyttet til Trondheim og etter mye om og men så endte jeg opp med Are Løset som min fastlege. Are ga et veldig godt førsteinntrykk og han er på mange måter en god lege. Jeg har imidlertid fibromyalgi og når det kommer til denne sykdommen så føler jeg meg ikke helt forstått. Han er veldig god til å prøve å finne løsninger, men han forstår ikke helt hva fibromyalgi kan gjøre med deg som person. Derfor er løsningsforslagene ofte til mere byrde enn hjelp. Jeg er helt arbeidsufør pga. min fibromyalgi, men må bevise dette ovenfor NAV og er derfor under arbeidsavklaring og utprøving. Trenger derfor en lege som kan se meg og støtte meg i denne kampen og har derfor byttet lege da Are ikke klarer å være den støtten jeg trenger.

En lege med MEGET GODE kvaliteter!

Skrevet
Samlet vurdering
5.0
Tilgjengelighet
4.0
Tillit og kommunikasjon
5.0
Service
4.5

Jeg flytta til Trondheim for å bli student, og med meg hadde jeg med meg svært dårlig erfaring fra andre leger. Min tiltro til lege tjenesten var laber.
Jeg har lenge slitt med en del småplager gjennom hele oppveksten, som jeg har fått beskjed om at det ikke er noe å gjøre med.
Mitt første besøk hos Are, som var en stor tilfeldighet. Kun for at de hadde ledig time den dagen jeg trengte det. Det besøket presenterte jeg mine småskader, alle ble raskt behandlet. Jeg hadde et stort problem med en stortå, som jeg har hatt betennelse i stort sett hele tiden siden ungdomskolen (i år ble jeg 23). Det tok nøyaktig en uke fra jeg viste frem den til Are. Til den var ferdig operert!

OPERASJONEN
Han fjernet litt av neglen som var på den betente siden, fjernet absolutt alt negl vevet rundt det området (ingenting har idag vokst ut ved siden av neglen, som det ville gjort om noe neglvev var igjen om jeg har forstått det rett). Sydde inn huden inntil resten av neglen som var igjen. Gikk på antibiotika i ti dager om jeg ikke husker feil. Så var problemet borte, dette er nå et halvt år siden. Aldri hatt noe problemer siden, det gjorde livskvalitet min mye bedre. Aldri en betent tå igjen, kan ikke beskrives hvor behagelig det er! Å for den som skulle bry seg om utsende så må høyre og venstre tå sammenlignes, for å se at den er operert. Meget bra håndarbeid!

Var på ny time forleden, for bekymringer om bryst smerter. Det ble nøyde undersøkt på samme dag. Så er jeg kvitt den bekymringen, for hjerte var som det skulle. Det er det jeg kaller SERVICE!

Mitt syn på lege tjenesten har blitt endret radikalt etter mitt møte med Are Løset. Jeg kan ikke tenke meg en bedre lege, og det føler jeg kan si etter mye turer i helsetjenesten i Norge.

Are bryr seg om deg som person og viser stor interesse for å fikse skade/sykdom som du er plaget med. Jeg har vært hos Are med stor sett bare allmenn plager, og et par skader relatert til trening.

Jeg er veldig godt fornøyd og har meget stor tillit til Are Løset som min lege! GOD oppfølging!

Jeg som bare hadde tenkt å skrive en kort notis her, så ble det en lang innlegg! Jaja, mye gode ord å dele!

Are Løset anbefales på det STERKESTE fra min side, ingenting å utsette på han!

Med vennlig hilsen