Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Byparken legesenter
Bedre fastlege finnes ikke!
Lege: Håvar Rimfeldt-Kvale SkrevetFår alltid den hjelpen jeg trenger. Føler han oppriktig bryr seg og tar meg på alvor. Blid, kunnskapsrik, god humor, imøtekommende og lyttende.
Uerfaren , ikke imponert
Lege: Lina Ozolina SkrevetVirker veldig usikker og lite kunnskapsrik . Hilser på deg med tafat håndtrykk . Virkelig mange steg ned fra Lisbeth Kjernli. Bytter fastlege
Misfornøyd
Lege: Hans Markus Myrvold-Brun SkrevetJeg syns han har en arrogant og smålig tilnærming i det man kommer inn på timen. Sitter litt hengslengt i stolen og kroppsspråket oser litt uinteressert. Utover i timen blir det ofte bedre, men da er det litt gjort for min del. Det føles ikke trygt.
Verdens beste fastlege!
Lege: Guro Ek Skarnes SkrevetFaglig svært dyktig, og et varmt og sympatisk menneske som genuint bryr seg om deg som pasient og tar deg på alvor. Ikke redd for å henvise videre. Jeg har aldri hatt en bedre lege, og jeg stoler 100% på henne. Lett å kommunisere med, også via HelseNorge-appen. Livredd for at hun skal slutte.
Lyttende
Lege: Hans Markus Myrvold-Brun SkrevetMeget dyktig lege som er flink til å stille diagnose, evt henvise videre. Veldig god på kommunikasjon, har humor og glimt i øyet. Blir savnet når han nå flytter..