Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Oslo
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Hilde Bugge SkrevetOpererte øvre øyelokk hos dr Bugge. Jeg opplevde at hun var trygg, kunnskapsrik og meget dyktig kirurg. Operasjonen gikk raskt og var helt smertefri. Hun forklarte hva hun gjorde så jeg følte meg godt ivaretatt. Rekonvalesen etterpå gikk også fint og jeg er veldig fornøyd med resultatet.
Følte med ivaretatt gjennom hele behandlingen
Lege: Harpreet Dhindsa SkrevetNapreen Dhinsta er en utrolig trygg og imøtekommende lege. Hun kommuniserte klart å tydelig hva som var galt og hvordan hun skulle utførte behandlingen. Følte meg ivaretatt gjennom hele behandlingen. Anbefaler henne på det sterkeste.
Lyttende og profesjonell.
Lege: Nils Lykke SkrevetGodt mottatt fra første stund. Nøye konsultasjon med god beskrivelse av forløp og forventet resultat. Meget fornøyd og dyktig lege.
Trygg og tillitsfull
Lege: Harpreet Dhindsa SkrevetGa trygg, god og tillitsfull behandling. Fikk god informasjon før, under og etter undersøkelsen. Fikk gode råd og veiledning.
Fantastisk
Lege: Alessia Quattrone SkrevetJeg hadde englevakt som kom til Alessia! Rolig, lyttende, effektiv. Ble omsider tatt på alvor etter et år med dårlige erfaringer på lokalt sykehus.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?