Aleris Oslo

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Telefonnummer 22 54 10 00 22 54 10 ...
Frederik Stangs gate 11-13 0264 Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Aleris Oslo

Faglig dyktig og utrolig imøtekommende

Lege: Jan Bertil Eggesbø Skrevet

Jeg kan ikke anbefale Dr. Eggesbø nok. Etter lang tid hvor jeg ikke følte meg tatt på alvor hos fastlegen, møtte jeg endelig en lege som virkelig lyttet og ønsket å finne årsaken til plagene mine. Han undersøkte grundig, noe som blant annet førte til at vi oppdaget en magebakterie som kunne behandles, og jeg har fått utrolig god oppfølging siden.
I tillegg til å være faglig dyktig er han utrolig varm, imøtekommende og alltid i godt humør. Man føler seg både sett, hørt og ivaretatt. Jeg er utrolig takknemlig for hjelpen jeg har fått og anbefaler ham på det varmeste!

Trygg, kunnskapsrik og hyggelig.

Lege: Nils Lykke Skrevet

Nils Lykke er en erfaren kirurg, han er kunnskapsrik og vil forsøke å finne beste løsning for ønsket resultat. Han er alltid tilgjengelig på sms, svarer raskt eller ringer om man har spørsmål. Man føler seg trygg og ivaretatt.

Operasjon for å åpne tett nese

Lege: Philip M. Fodstad Skrevet

Ble operert for en uke siden på grunn av at jeg pustet dårlig på grunn av tett nese. Ble meget profesjonelt behandlet og resultatet er strålende. Jeg vil sterkt anbefalla dr Fodstad!

Fantastisk Lege

Lege: Kjell Heuser Skrevet

Det er første gang jeg har møtt på en lege som genuint bry seg om sine pasienter. Har vært på utredning hos han og merket med engang at han lytter, er empatisk og opptatt av å finne løsninger. Han ser deg som individ og bryr seg også etter en har forlatt kontoret på den måten at han faktisk følger med på videre oppfølging og tar kontakt om noe er uklart. Anbefaler Kjell på det sterkeste om du ønsker en lege som tar deg på alvor og som prøver å finne ut hva som er best for deg.

meget god erfaring

Lege: Anne-Bente Larsen Skrevet

Hadde sett fram til tre år forlengelse av sertifikat - men må bare akseptere to år - med begrunnelse «høy alder».
( selv om det i seg selv alene ikke er grunn til «avkorting», iflg veidir. regler/anvisninger. Er/var litt «nervøs» om at det også kan være andre årsaker……..?)