Livio IVF-klinikken Oslo

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Kontakt

Telefonnummer23 20 44 0023 20 44 ...
Sørkedalsveien 10 A 0369 Oslo
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(11)
11 vurderinger
Tilgjengelighet
(8)
8 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(9)
9 vurderinger
Service
(9)
9 vurderinger

Siste vurderinger av Livio IVF-klinikken Oslo

Anbefales ikke!

Lege: Kjersti Brenden Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg var hos Livio for egguttak, og opplevde legen som arrogant og nedlatende. Jeg fortsatte dessverre behandlingen, og opplevde at det ble dårlig egguttak da medisinene ikke fungerte som de skulle. Dette kunne de se på ultralyd, men de valgte å gjennomføre uttaket i stedet for å utsette det til neste mnd med andre medisiner. Det er tydelig at de er opptatt av å få penger inn, og ikke tenker på pasientens beste. Anbefales absolutt ikke.

Excellent patient care

Lege: Hannah Russell Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

I cannot say enough positive things about my experience with Dr Russell. She is empathic, kind and professional. She is knowledgeable and provides excellent clinical care. I have been very disappointed with much the medical care I have received in Norway, (both public and private clinics) but with Dr Russell I felt safe, I felt seen and I felt understood.

Getting and staying pregnant is a roller coaster. I had a number of miscarriages/ spontaneous abortions and have been to a number of clinics. No doctor can guarantee a successful outcome, but they should speak to you appropriately, examine you with care and give time to debrief. Dr Russells commitment, competence and kindness is unquestionable. The only downside is, there are not more like her. Once you go to Dr Russell, you will not want to go to anyone else! Thank you for the wonderful and important job you do.

Endelig fikk jeg skrevet en tilbakemelding

Lege: Hannah Russell Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Grusom opplevelse, det må jeg få si. Min opplevelse var at gynekologen fremsto så høflig og imøtekommende, men under behandlingen var det absolutt ikke slik. Det var ubehagelig og vondt, irettesettende snakking, og hun tok seg ikke engang tid til å ha en samtale med oss når det viste seg at det ikke var gode nyheter.

Jeg ANGRER så innmari på at jeg valgte å gå hit og til denne gynekologen. Det kunne ikke opplevdes mer belastende med en så manglende oppfølging og ikke minst lite interessert gynekolog.

Men ingenting slår følelsen av å bytte klinikk da, og en blir møtt på en vanlig og hensynsfull måte. Det var bra.

Svært kunnskapsrik og empatisk lege

Lege: Nan B. Oldereid Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Etter en lang prosess både i det offentlige og det private kan jeg på det varmeste anbefale dr Oldereid og Livio. Dr Oldereid er svært kunnskapsrik, og det kommer tydelig frem at hun brenner for faget og pasientene sine. Har gjennom hele prosessen opplevd at Oldereid har gjort sitt ytterste for at vi skulle lykkes. Hun har tatt seg god tid til å forklare og alltid vært tilgjengelig for å svare på alle spørsmål. Sitter nå med to mirakler takket være Livio og dr Oldereid.

Empatisk og kunnskapsrik lege

Lege: Hannah Russell Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Kan virkelig anbefale dr Russell og Livio. Gjennom en lang prosess med flere forsøk har de stadig skreddersydd nye protokoller for å optimalisere forsøkene våre. Har nå fått to mirakler ved hjelp av Livio. Er evig takknemlig for all hjelp og empatisk støtte som vi har fått både av dr Russell og dr Oldereid.

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.