Siste vurderinger av Dr. Zakout Hudklinikk
Grundig og vennlig
Lege: Jon Gottfred Andersen SkrevetHar brukt kontoret i flere år, med litt skiftende opplevelser. Andersen tok ting på alvor, en grundigere sjekk enn noen andre tidligere. Iverksatte raskt behandling og oppfølging. Trist at han bare var vikar.
Hudlege som er genuint interessert og løsningsorientert
Lege: Jon Gottfred Andersen SkrevetVeldig, veldig fornøyd. En lege som ser deg, forklarer lettfattelig for mor og ungdom. Motiverer og gir begrunnelser. Virker erfaren på feltet, avslutter annen behandling uten bedring og iverksetter behandling som fører til bedring. Anbefales på alle måter
Profesjonelt personale
Lege: Saeb S. Zakout SkrevetFikk god hjelp av hudlege Saeb Zakout. Virkelig fornøyd med resultatet. Veldig hyggelig lokalt og profesjonelt personale.
Veldig fornøyd
Lege: Saeb S. Zakout SkrevetHer er du i gode hender. Meget flink hudlege. Startet behandling raskt og følges opp videre. Anbefales på det sterkeste. Jeg kommer til å gå til Saeb om jeg skulle ha behov for hudlege i Kristiansand igjen.
Trygg
Lege: Saeb S. Zakout Skrevetsvært dedikert! top behandling og veldig positiv å ha med å gjøre, vet hva han driver med. Dette jeg er veldig fornøyd, og anbefaler andre!