Om vurderingeneSiste vurderinger av Dr. Zakout Hudklinikk
Anbefaler
Lege: Saeb S. Zakout SkrevetJeg vil gjerne uttrykke min dype takknemlighet og store respekt for deg, kjære lege, for all omsorg og oppfølging du har gitt meg. Din dedikasjon og profesjonalitet har hatt en stor betydning for min trygghet og bedring gjennom behandlingsperioden.
Din menneskelige tilnærming og empati, i tillegg til din faglige dyktighet, gjenspeiler de fineste verdiene i legeyrket. Du har alltid vært til stede for å lytte, støtte og forklare alt på en tydelig og tålmodig måte.
Tusen takk fra hjertet for din innsats og ditt engasjement for min helse og velvære. Jeg ønsker deg alt godt videre, og at du fortsetter å være en kilde til håp og trygghet for alle dine pasienter.
Med stor takknemlighet og respekt
Profesjonell og imøtekommende
Lege: Saeb S. Zakout SkrevetVeldig profesjonell og imøtekommende. Han er en god lytter og tar godt vare på pasientene sine. Anbefales.
Veldig fornøyd
Lege: Saeb S. Zakout SkrevetVeldig glad for all hjelpen jeg har fått med mine hudproblemer. Hudlegen har vært utrolig dyktig, lyttende og støttende gjennom hele behandlingen. Tusen takk for fantastisk hjelp!
Lytter ikke
Lege: Saeb S. Zakout SkrevetJeg har et vedvarende hudproblem i hodebunnen som enkelt kan behandles med en seks-ukers kur. Jeg ventet nesten et år på time hos hudlege. Denne legen lytter ikke, og brukte hele timen på å mansplaine ting jeg allerede kan godt. Når jeg ber om den behandlingen som benyttes i nasjonale retningslinjer, så sier han at det ikke er noe mer han kan gjøre, og henviser meg tilbake til fastlegen. Uprofesjonelt, og også en ubehagelig opplevelse.
Veldig effektivt og bra
Lege: Saeb S. Zakout SkrevetGod service og effektiv behandling! Veldig fornøyd med besøket hos hudlegen. Rolig, profesjonell og lyttende. Fikk god informasjon og følte meg godt ivaretatt hele veien. Anbefales!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?