Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved St. Hanshaugen legesenter
Dyktig og hyggelig fastlege
Lege: Rebecca Anjum SkrevetHar hatt Rebecca som fastlege i 2,5 år. Ingenting å utsette på henne. Dyktig, kunnskapsrik og åpen for diskusjon. Følger alltid opp som avtalt.
Kan anbefale henne til alle.
Ryddig og dyktig lege
Lege: Rebecca Anjum SkrevetOpplever Rebecca som en ryddig og dyktig lege. Hun lytter og analyserer, tar nødvendige prøver og vurderer videre behandling og oppfølgning på en god måte.
Hun ringte tilbake der dette ble avtalt, og hun fulgte meg opp etter en uke for å høre hvordan jeg hadde det.
En god lege om du ønsker en ung, effektiv og faglig trygg fastlege!
Kunnskapsrik, omsorgsfull og trygg
Lege: Suzana Gojkovic SkrevetSuzana<3 det finnes ingen bedre fastlege. Hun sier det som det er, er drivende dyktig og veldig omsorgsfull. Hun tar sine pasienter på alvor. Dyktig og rolig rundt små barn er hun også, alltid med en liten sjokoladebit i skuffen:) anbefales varmt!
Dårlig opplevelse
Lege: Rebecca Anjum SkrevetJeg var nødt til å bytte fastlege etter kort tid da jeg absolutt ikke ble tatt på alvor. Hun er uinteressert i å tilby behandling og jeg ble snakket til på en nedlatende måte. Jeg følte meg utrolig uviktig og minimert etter å ha vært hos Rebecca.
Gir gode svar og følger opp
Lege: Rebecca Anjum SkrevetHar gått til Rebecca i drygt 6 mnd. og føler at hun er flink! Hun følger opp og gir remis når det trenges. Flink på barn da hun er barnelege på helsestasjon noen dag i uken i tillegg.