Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Landfalløya Legesenter
En lege til å stole på.
Lege: Einar Asbjørn Kaarstein SkrevetDenne legen er en svært god støtte for pasientene; tar de nødvendige prøver, lytter til det pasienten har å si og spørre om. De nødvendige undersøkelser blir også tatt, og råd blir gitt for pasientens egenpleie av skade eller sykdom. Inntrykket er svært positivt. Enda bedre ville dette være om datamaskinen ikke var så dominerende i pasientens nærvær. En svært kunnskapsrik lege, som er generelt godt orientert om faget.
Min beste og eneste fastlege
Lege: Ove Grønlie SkrevetJeg ble dr Grønlies pasient for over 20 år siden, og har bare godt å si om ham. Han er faglig dyktig, svært grundig og også flink til både å lytte og å informere. Har søkt ham for både psykiske og fysiske problemer, og har alltid blitt møtt med hjelpsomhet og forståelse. Denne legen anbefaler jeg på det sterkeste!
Flink og grundig.
Lege: Ove Grønlie SkrevetTar seg tid til å lytte og ikke minst forklare.
Ser deg som pasient og flink til å ikke overkjøre deg som pasient.
Desverre er det nærmest umulig å komme frem på telefon til legesenteret.
endelig en fastlege som er bra!
Lege: Einar Asbjørn Kaarstein SkrevetJeg har en sykehistorie som ville skremt en hver fastlege. Min forrige fastlege var håpløs der. Jeg byttet til kaarstein og har fått:
-en fastlege som stiller opp på alle møter med resten av teamet rundt meg, og har kjørt til Hokksund og asker for å være med på møtene.
-gjør det en fastlege skal ift min sykdom
-ikke diller rundt men holder skjemaet sitt ift tid.=sitter ikke og venter i timevis på venteværelset.
-ringer opp personlig når jeg tar kontakt med legesenteret om han lurer på noe= - grundig.
-tar blodprøver når jeg ber om det og har en grunn.
-er fastlege og ikke Supermann fotdetom. Sender meg videre om jeg er sjuk og trenger å henvises til spesialist.
Er alltid åpen for å sette av tid til dobbelttime.
Fantastisk lege
Lege: Ove Grønlie SkrevetJeg har en annen fastlege, men var hos Grønli når min egen lege ikke var tilstede, og det er først da man virkelig merker hvordan en lege SKAL behandle oss pasienter, Grønli lytter, SER deg, og ønsker å hjelpe, forstår godt at Grønli ikke har noen ledige plasser, jeg kommer i alle fall til å bytte.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?