Logo for Østfold Plastikkirurgi AS

Østfold Plastikkirurgi AS

Logo for Østfold Plastikkirurgi AS

Om

Østfold Plastikkirurgi er blant Norges ledende private plastikkirurgiske klinikker og mottar pasienter fra store deler av landet. Klinikken eies og drives av Dr. med. Marthe Felloni, som er en av landets mest erfarne plastikkirurger med bred og lang erfaring både fra det offentlige og det private.

I tillegg til Dr. Felloni består teamet av erfarne sertifiserte spesialsykepleiere / leger.

Klinikken tilbyr de fleste inngrep innen plastisk kirurgi, generell kirurgi, laser behandlinger, medisinske hudbehandlinger og injeksjonsbehandlinger, som botox og fillers. Østfold plastikkirurgi holder til i flotte moderne lokaler i Moss, like ved Mosseporten, med lett tilgang fra E6 og gode parkeringsmuligheter.

Våre etiske retningslinjer bygger på seriøsitet, omtanke, engasjement og profesjonalitet. Klinikken har hovedfokus på dine ønsker og behov som pasient. I tillegg er vi alltid tilgjengelige og tilbyr en unik oppfølging av våre pasienter både før og etter behandlingen. Vårt mål er å yte særdeles god service og skape resultater av høy kvalitet.

Vi er meget opptatt av å være lett tilgjengelige for våre pasienter både før og etter behandling for å skape en best mulig eksklusiv opplevelse av trygghet, omsorg og ivaretakelse.

Østfold Plastikkirurgi har svært gode anmeldelser og er velrennomert i fagmiljøet.

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Østfold Plastikkirurgi AS

Ikke fornøyd

Lege: Marthe Felloni Skrevet

Operert hos hun og er misfornøyd med resultatet, dessverre så må jeg ta en ny operasjon et annet sted for fikse opp i problemet. Hyggelig før operasjonen og imøtekommende og kan operere deg ganske kjapt bare for få en kunde. Men når det kommer til klage, prøve komme til en enighet etter mislykket operasjon. Så er hun vanskelig, lytter ikke etter hva vi føler. Gikk ut gråtene ut fra kontoret, da jeg krevde i det minste halve beløpet tilbake pga jobben er ikke gjort som lovet men dette var ikke noe hun ville høre. Der hun mener hun har gjort en bra jobb, mer en det kan hun ikke gjøre. Ville ikke anbefalt noen operere der dessverre! Skulle ønske jeg selv leste mer anbefalinger før jeg valgte hun!

Manglende oppfølging og lite profesjonell håndtering av komplikasjoner

Lege: Marthe Felloni Skrevet

Jeg opplevde manglende trygghet og oppfølging etter operasjonen.

På dag 3 etter inngrepet tok jeg kontakt på telefon grunnet betydelige symptomer. Disse ble bagatellisert, og jeg fikk beskjed om at dette var normalt, at jeg måtte tåle smerte, og at «dette er ikke blålys». Jeg ble ikke tilbudt undersøkelse. Jeg opplevde at Marthe ikke hadde anledning til å se meg og jeg ble oppringt av henne først to dager senere. Samtalen opplevdes som lite imøtekommende. Jeg ba om tidligere kontroll enn planlagt, både med hensyn til dag og tidspunkt, men fikk beskjed om at dette ikke lot seg gjøre.

Ved kontroll en uke etter inngrepet, etter en full bukplastikk med komplikasjoner, ba jeg om videre oppfølging. Dette ble avslått, og jeg fikk i stedet en papirhenvisning til bildediagnostikk dersom jeg selv opplevde behov for det. Marthe tok ikke kontakt med sykehuset i forkant.

Marthe ønsker at jeg holder henne videre oppdatert på sms. Jeg opplevde det som utrygt å bli bedt om å sende sensitiv helseinformasjon via SMS.

Komplikasjonene vedvarte, og jeg har hatt flere kontakter med det offentlige helsevesenet, inkludert akuttmottak, bildediagnostikk og kirurgisk poliklinikk ved Ahus, Kalnes og Moss sykehus. Her opplevde jeg faglig trygghet, empati og en plan for videre behandling.

Marthe var hyggelig før operasjonen, men i etterkant opplevde jeg kontakten som uempatisk og lite profesjonell. Jeg opplevde ikke den tette oppfølgingen og tryggheten som ble forespeilet i forkant av operasjonen.

Basert på mitt forløp har jeg ingen tillit til Marthe og jeg vil virkelig ikke anbefale henne videre til noen.

Anbefales ikke!!

Lege: Marthe Felloni Skrevet

Lite empatisk og lyttet ikke til mine behov ved konsultasjon.
Opplever henne som avvisende, kynisk og arrogant.

Trygg og ærlig

Lege: Marthe Felloni Skrevet

Marthe og hennes team gir mye trygghet. Hun er ærlig og viser tydelig forståelse for pasientens behov og ønske.

Hun er alltid der både før, under og etter behandling/ operasjon.
Der er ingen tull. Jeg kommer til å velge henne igjen.

Useriøs

Lege: Marthe Felloni Skrevet

Var der for å bytte implantater og løft ,men ble ikke fullført siden jeg gikk problemer med pusten etter en stund. Betalte 90000 for dette ,og fikk igjen 50000 selv om hun lovte meg total tilbakebetaling. Sur og stresset ,og ikke smørblid som hun var ved første besøk.

Bør føye til at hun fikk fjernet de gamle protesene og lagde et snitt rundt den ene brystvorten og oppå brystet. Det hun gjorde var ikke pent utført. Har vært gjennom den type operasjonen to ganger tidligere uten problemer.