Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Hakadal Legekontor
Kort og avvisende
Lege: Sakariya Ahmed Abdirahman SkrevetFørste gang hos han som fastlege. Som ny pasient hos en fastlege er en ofte utrygg, hvertfall jeg. Og har behov for å snakke litt. Bli kjent. Det ble under ti minutter
Positive erfaringer
Lege: Therese Nysæther SkrevetTherese har vært fastlegen min i ca. 5 år. Faglig dyktig og kommuniserer godt med meg som pasient. Alltid fått den hjelpen jeg har behov for.
Trygg og kunskapsrik. Rask med hjelp og forståelsesfull.
Lege: Therese Nysæther SkrevetFlink dyktig lege. Jeg kjent siden 2015 . Behagelig, rask respons og god kommunikasjon. Blid og rolig.
Flink, men dårlig kommunikasjon
Lege: Vithiya Sri SkrevetDa jeg skulle fjerne en p-stav, kommuniserte legen og en kollega på Tamil gjennom hele inngrepet. De slet tydelig med å finne og fjerne den, noe som gjorde meg stresset og ukomfortabel. Jeg kunne ønske jeg visste hva som foregikk og at de holdt kommunikasjonen på norsk.
Utrolig skuffet
Lege: Therese Nysæther SkrevetOpplever at Therese bare kaster problemene videre og vil helst unngå å gjøre noe mer enn det hun trenger. Har blitt slengt frem og tilbake fra lege til lege på kontoret og opplever at legekontoret ikke tar pasientene på alvor.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?