Hakadal Legekontor

Ånebyv. 3 1484 Hakadal

Siste vurderinger av behandlere ved Hakadal Legekontor

Fantastisk lege!!!

Lege: Oksana Kalvaag Skrevet

Jeg har vært så heldig å ha Dr. Kalvååg som min fastlege, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Fra første møte har jeg opplevd en lege som virkelig bryr seg om sine pasienter. Dr.Kalvååg tar seg alltid tid til å lytte, forklarer ting på en forståelig måte og sikrer at jeg føler meg trygg og ivaretatt.

Det som imponerer meg mest, er hennes grundighet og faglige kompetanse. Hun følger alltid opp med gode råd, og jeg føler meg aldri som et nummer i køen. I tillegg er kontoret alltid imøtekommende, og det er lett å få time når det trengs.

Om du leter etter en fastlege som kombinerer kunnskap, omsorg og profesjonalitet, kan jeg på det varmeste anbefale Dr. Kalvååg. Jeg er utrolig takknemlig for den gode helsehjelpen jeg har fått!

Profesjonell og hjelpsom❤️

Lege: Vithiya Sri Skrevet

Veldig fornøyd med å ha hun som fastlege. Hun er kunnskapsrik, flink til å se og høre pasienten og vil pasientens beste noe som er veldig betryggende❤️

Nedlatende.

Lege: Oksana Kalvaag Skrevet

Hun hadde nedlatende holdning til meg, jeg følte meg ikke sett eller hørt når jeg var hos hun. Virket ikke som hun ville hjelpe meg eller høre på det jeg hadde å si, virket som jeg bare var til bry.

Veldig imøtekommende og hjelpsom❤️

Lege: Nivetha Nisanth Nantharuban Skrevet

Kjempefornøyd med Nivetha, ikke min fastlege men fikk kjempegod hjelp og oppfølging når jeg var syk. Hun var imøtekommende og hun hørte og så meg i motsetning til et par andre leger på legekontoret. Anbefaler Nivetha på det sterkeste❤️

Lege med høy kompetanse

Lege: Oksana Kalvaag Skrevet

Oksana er en dyktig lege med høy kompetanse. Hun er omsorgsfull og ansvarsbevisst. Jeg har alltid fått god hjelp og de beste løsningene på mine helseutfordringer. Anbefales på det sterkeste!