Therese Nysæther
Uprofesjonell og ønsker ikke gjøre helhetsvurdering. Dårlig å kommunisere.
Virker litt arrogant. Hun har ikke mage på lista så fikk tid veldig raskt.
Legen setter ikke av god tid, hun er overlegen og bruker ikke klinisk skjønn verken på hennes væremåte, vurderinger eller på behandling mot pasientene. Skal du til en fastlege så ikke velg henne. Hun er ikke tilgjengelig og svarer ofte sent.
Therese viser omsorg når man trenger det, tar symptomer på alvor, når det er behov, har masse kunnskap og har tatt svært godt vare på hele vår familie i de 8 årene vi har bodd i Hakadal.
Therese er en som sier ting slik de er og for de som liker konkret informasjon og klare svar kan jeg trygt anbefale Therese.
Vi kommer til å savne henne nå som vi flytter.
Denne legen er nedlatende.Leser ikke journalen. skriver ikke ut reseptbelagt medisin som sykehuset har skrevet ut. Frarådes på det sterkeste. Finn dere en annen lege.
Jeg er godt fornøyd med Therese. Hun er saklig, forklarer grundig eventuelle spørsmål, og tar meg på alvor. Er det noe som må undersøkes nærmere, henviser hun til spesialist. Hun duller ikke med meg, og kan kanskje virke litt kald? For min del er det helt greit. Jeg drar til legen for å få hjelp, ikke sympati.
Der andre leger har avfeid meg, har hun faktisk hjulpet så jeg blir frisk.