Om vurderingeneSiste vurderinger av Agro Øre-Nese-Halsklinikk
Trygg og kunnskapsrikt
Lege: Robby Roarsen SkrevetMeget god oppfølging fra første konsultasjon og til operasjon og i etterkant .
Alle er kunnskapsrike og dyktige med barn. De søte damene i resepsjonen, antestesiteamet og kirurg , sykepleier .
Barnet fikk være med å tegne inn lukt på masken . nydelige de som jobbet på operasjonsstua .
Barnet følte seg trygg og fikk god forklaring på det som skulle skje .
Personlig oppfølging av barn og foreldre .
[Navn fjernet av moderator] sørget for at barnet følte seg trygg da hun våknet . Hun passet på at vi foreldre var trygge hele veien.
Robby en flink lege/ kirurg . Barnet fikk gode forklaringer i forkant av operasjon .
Takk for at dere gjorde reisen til en god opplevelse ❤️
Trygg og kunnskapsrik oppfølgning
Lege: Robby Roarsen SkrevetJeg fikk veldig god oppfølging av Dr. Robby Roarsen og hele teamet i Agro. Fikk grundig forklaring gjennom hele prosessen, og følte meg veldig trygg.
Lang erfaring
Lege: Robby Roarsen SkrevetOperert for kronisk bihulebetennelse/helt tett nese grunnet polypper. Problemfri operasjon, og heller ingen problemer i etterkant.
Trygg og komepetent
Lege: Robby Roarsen SkrevetDette var en meget god gjennomført prosess. God informasjon og oppfølging i forkant, selve operasjonen var helt uten ubehag, følte meg trygg og godt ivaretatt. God oppfølging i etterkant, vennlig og profesjonelt. Anbefales!
Trygt og profesjonelt
Lege: Robby Roarsen SkrevetMeget fornøyd med hele prosessen, fra de som sitter i resepsjon til de flinke rolige og profesjonelle som utførte operasjonen.
Anbefaler de videre.