Holtet Spesialisttannhelse AS

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Kongsveien 94 1177 Oslo
Holtet Spesialisttannhelse AS holder til i Oslo

Tips oss om tannlege som mangler.

Siste vurderinger av Holtet Spesialisttannhelse AS

Anbefales!

Pris

Jeg hadde en utrolig god opplevelse hos Isanullah! Alt fra bestilling av time til selve behandlingen gikk helt knirkefritt. Resepsjonisten var imøtekommende og hyggelig, og Isanullah fikk meg til å føle meg trygg og godt ivaretatt hele veien.

Behandlingen ble utført profesjonelt og smertefritt, og jeg fikk tydelig informasjon underveis om hva som ble gjort og hvorfor. Lokalet var moderne, rent og beroligende – noe som bidro til en veldig positiv opplevelse.

Anbefales på det sterkeste hvis du ser etter en dyktig og tillitsvekkende tannlege! Jeg kommer definitivt tilbake.

Den beste tannlegen

Pris

Isanullah er en dyktig, snill,hyggelig,flink ,blid og imøtekomme tannlege.Han er presis og nøyaktig med den jobben har gjør som en tannlege.

Dyktig tannlege

Pris

Jeg er super fornøyd! Han er profesjonell, rolig og trygg tannlege som forklarer godt og tar seg tid til sine pasienter. Anbefales på det varmeste!

Fornøyd

Pris

Isanullah er så dyktig i sitt felt. Han er 100% ærlig, og forklarer alt han gjør på forhånd. Fra å ha tannlege skrekk til ikke å få høy puls i tannlegestolen. Han tok tannlege skrekken på alvor. Jeg er kjempe fornøyd med Isanullah

Rolig og profesjonell

Pris

Isanullah er en dyktig og profesjonell person. Jeg fikk en veldig hyggelig pris! Anbefales på det sterkeste.