Holtet Spesialisttannhelse AS

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Telefonnummer 21 41 50 80 21 41 50 ...
Kongsveien 94 1177 Oslo
Holtet Spesialisttannhelse AS holder til i Oslo

Tips oss om tannlege som mangler.

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Holtet Spesialisttannhelse AS

God og effektiv tannbehandling.

Pris

Hyggelig og svært kompetent tannlege som forklarer grundig på en lett og forståelig måte. Fikk sjekket for hull og fikk god forklaring av funn. God tannrens og fjerning av tannstein.

Beste behandlingen

Pris

Imøtekommende. Informerer underveis og får deg til å føle trygg. Klinikken var også ren og ryddig. Anbefales.

Den beste tannlegen

Pris

Det beste tannlegebesøket jeg har opplevd var overraskende behagelig og ga meg en helt ny oppfatning av tannlegetimer. Allerede i resepsjonen ble jeg møtt med et vennlig smil og en rolig atmosfære som fjernet mye av nervøsiteten. Tannlegen tok seg god tid til å forklare hva som skulle gjøres, og var utrolig rolig, profesjonell og forsiktig under hele prosedyren. Jeg følte meg sett og ivaretatt, og det var ingen hastverk – alt gikk i mitt tempo. Selv rensingen, som vanligvis pleier å være ubehagelig, ble gjort så skånsomt at jeg nesten glemte at jeg satt i tannlegestolen. Etter timen fikk jeg gode råd om videre tannpleie, uten pekefinger eller skyldfølelse. Det var første gang jeg gikk ut fra en tannlegetime og faktisk smilte. Jeg gruer meg ikke lenger til neste gang – jeg gleder meg faktisk litt!

Meget fornøyd med en god og profesjonell opplevelse

Pris

Ble tatt imot med et smil, tannlegen er veldig omgjengelig. Bryr seg om pasient og god på å informere om hva han gjør og forklarer godt. Opplevde ham som veldig snill og veldig opptatt av å ivareta pasientens tannhelse på en god måte.

Dette blir min nye faste tannlege.

Veldig behaglig opplevelse

Pris

Meget dyktig pasient behandling. Følte meg tatt vare på. Dette er stedet å dra for tenner! Isanullah har kurert tannlegeskrekken min med sin rolige og forsiktige behandling.