Om vurderingeneSiste vurderinger av Sentrum Gynekologi AS
Uforstående
Lege: Stig Pedersen SkrevetBle henvist til Stig Pedersen (offentlig) grunnet behov for ytterligere undersøkelser.
Fikk ingen forklaring da jeg ble henvist videre. Da jeg ba om forklaring, mente han at henvisningen i seg selv burde være betryggende nok.
Likevel fikk jeg kun en medisinsk forklaring, som dessverre sa meg lite.
Generelt lite forståelse for pasientens perspektiv.
Useriøs
Lege: Stig Pedersen Skrevetfølte jeg var en brikke i et samlebånd prosjekt. For meg virket det som at det var viktigere å få igjennom så mange pasienter som mulig i løpet av en dag. Ikke bruke lengre tid en høyst nødvendig. Alt av prating ble gjort mens undersøkelsen ble foretatt. Satt igjen med flere spørsmål som det ikke var noen åpning for å få stilt og dermed ikke få svar på.
Opplevde ikke å bli tatt på alvor
Lege: Nina-Iren Tvenning SkrevetVentet over tre måneder på timen, men konsultasjonen var over på under ti minutter. Jeg opplevde dessverre at bekymringene mine ble avvist raskt og at det var lite rom for spørsmål eller videre diskusjon.
Jeg satt igjen med følelsen av at konklusjonen allerede var bestemt på forhånd, og at jeg ikke egentlig ble hørt. Behandlingsforslagene jeg fikk opplevdes også som lite relevante for situasjonen min.
Alt i alt en skuffende og useriøs opplevelse etter så lang ventetid.
Dyktig og lyttende
Lege: Nina-Iren Tvenning SkrevetKan anbefales på det sterkeste! Nia vet hva hun holder på med! Har gått i mange år, slitt og hatt plager i forbindelse med en sjelden sykdom. Først når jeg kom til henne, fikk jeg HJELP! Hun lytter og forstår. Hadde ikke fått det bedre uten denne kontakten.
Lite lydhør
Lege: Stig Pedersen SkrevetOpplevde at gynekologen var lite lydhør for mine symptomer og bekymringer, og vektla ikke totalbildet, bare innsnevret til direkte funn. Jeg savnet mer oppdatert kunnskap og anerkjennelse av hva pasient uttykker. Samarbeidsopplevelsen var derfor begrenset, og jeg følte meg ikke fullt ut møtt eller tatt på alvor.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?