Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nome Legesenter
Betryggende opplevelse
Lege: Dmitry Fernand SkrevetMitt første møte med dr Dmitry Fernand ble en meget positiv opplevelse! Som nytilflyttet til Midt-Telemark, der det ikke ser ut til å være mulig å få fastlege på aldri den tid, fulgte jeg anbefalingen om å prøve på Ulefoss. Forventningene var ikke de aller største, men jeg følte umiddelbart at dette var fastlegen jeg bare kunne ønsket meg! Rolig, sympatisk, kunnskapsrik, lyttende og ikke minst med evne til å se et vell av opplysninger fra min side i helhetlig medisinsk sammenheng. Jeg har hørt om andre som, uten å ha fått fastlege i hjemkommunen Midt-Telemark har måttet søke fastlege på legesenteret på Ulefoss, har sagt at opplevelsen der var så positiv at de droppet å stå på venteliste i hjemkommunen. Jeg utelukker ikke at det samme kan bli tilfelle for meg!
Ikke lett å prate med, viser lite forståelse for kroniske sykdommer
Lege: Tatiana Holland SkrevetHar opplevd flere ganger at denne legen bare sitter å ser inn i pc skjermen sin under hele konsultasjonen. Tar ikke pasienten på alvor. Er arrogant. Har ikke forståelse for hvordan det er å leve med kroniske sykdommer. Følte meg nedverdigende og hun snakket til meg som om hun ikke trodde på meg når jeg sitter å forteller om alvorlige kroniske plager og ga meg ingen hjelp, ville gi meg antidepressiva, noe jeg ikke trengte.
Anbefals ikke
Lege: Daria Espedalen SkrevetJeg har aldri blitt behandlet på en måte som gjør at jeg etter legebesøk hos Daria føler meg mindre verdt. Daria har en egen evne til å få deg føle deg i veien og at mine problemer er ubetydelig. Daria er en doktor som ikke har møtt meg, heller tvert om, skapt masse usikkerhet, og at jeg nå har byttet handlet mye om at jeg ble redd for at Daria ikke ville se meg før det var for sent. Så til alle som trenger en fastlege de virkelig føler seg sett av - Da velger du IKKE Daria Espedalen.
Lite interessert....
Lege: Daria Espedalen SkrevetFøler meg i veien når jeg kommer inn til henne, hun ser kun på pc skjermen, skriver litt og vil bli ferdig så fort som mulig... Ba om smertestillende og det var blankt nei, hun spurte ikke engang hvor jeg har vondt eller hva slags medisiner jeg ville be om. Hun er ikke hyggelig, jeg har aldri sett henne smile... STYR UNNA DARIA ESPEDALEN hvis du vil ha en lege som tar deg på alvor..!
Hyggelig, imøtekommende og løsningsorientert
Lege: Daria Espedalen SkrevetVi er innflyttere til Nome, og var spent på vår nye fastlege. Her ble vi meget godt mottatt, og vi følte oss velkommen fra første stund. Føles som en trygg og kunnskapsrik lege. Daria er som overskriften sier, både hyggelig, imøtekommende og løsningsorientert. Vi har funnet vår nye fastlege, på første forsøk.