Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Norabakken Lege og Kiropraktorklinikk
Lege som tar deg på alvor!
Lege: Maria Hollund Mehlum SkrevetMaria er en lege som tar deg på alvor, og utreder grundig. Lytter og kommer råd. En lege som sier det som det er, enn å gå rundt grøten. Hadde Maria som vikarlege da min fastlege var i permisjon.
Maria er faglig dyktig, og tar det somatiske som det psykiske alvorlig.
Maria er en lege der det er lett å komme til når man har problemer og ingenting er flaut.
Fantastisk oppfølging
Lege: Maria Hollund Mehlum SkrevetHar hatt Maria som vikarlege for min fastlege det siste året. Maria har gitt meg fantastisk god oppfølging, forståelse og god veiledning. Hun har tatt meg på alvor og sett hele meg. Tar psykisk helse på alvor og gir god veiledning slik at man føler seg trygg. Anbefales!
Investert og dyktig
Lege: Cecilie Meyer Kværnø SkrevetSetter seg godt inn i situasjonen til sine pasienter og tar seg god tid. Veldig nysjerrig motivert for å hjelpe, en faglig sterk lege!
Tydelig, kunnskapsrik og hyggelig
Lege: Britta Spies SkrevetDr. Spies er proff, hyggelig og ærlig. Hun får meg til å føle meg trygg og ivaretatt. I tillegg tar hun meg på alvor og senteret har også svært flinke og hyggelige folk på labben og i resepsjonen.
Faglig flink
Lege: Britta Spies SkrevetOppdatert og engasjert i pasient. Hyggelig og empatisk. Veldig fornøyd med oppfølging gjennom mange år👍🏻