Dr Lerner's Legekontor

• Allmennlegespesialist og fastlege

Siste vurderinger av behandlere ved Dr Lerner's Legekontor

Trygg og god lege!

Lege: Arnaldo Lerner Skrevet

Trygg og kunnskapsrik, lyttende og rask til å henvise videre ved behov.
Trivelig og profesjonelle personell.

Trygg og kunnskapsrik lege

Lege: Arnaldo Lerner Skrevet

Får raskt time. Sender melding eller ringer og får raskt svar ( i løpet av noen få timer). Både om det gjelder reseptfornyelse eller oppmøtetime. Jeg har sendt melding på helsenorge, og fått time samme dag. Blitt akutt syk og fått hjelp med en gang. Flere ganger: en gang ved herpes zoster, to ganger ved skutt allergisk reaksjon med ekstrem hovenhet og urticaria. En gang ettet å ha falt og ødelagt den store lårmuskelen og rn gang ved ribbeinsbrudd. Allround fått radknognprofeskonrl hjelp
Jeg stoler på legen. Han sender meg videre når det er påkrevet og han behandler det som kan behandles på legekontoret. Jeg kunne ikke hatt en bedre lege!

Kunnskapsrik og interessert

Lege: Arnaldo Lerner Skrevet

Jeg opplever Lerner som en trygg og god fastlege. Har hatt han som lege i 35 år. Han kjenner meg og min familie godt og har alltid vært imøtekommende. Han har til og med svart på spørsmål fra meg i sin ferie. Jeg har alltid fått time fort hos han og har aldri måttet vente lenge. Er det noe han er i tvil om blir jeg sendt fort til videre undersøkelser. Jeg syns tilgjengeligheten til legekontoret er svært god og det er dyktige medarbeidere både på labben og resepsjonen. Jeg får ikke rost dr. Lerner nok for hans interesse for pasientens ve og vel!

Flink og hjelpsom lege

Lege: Arnaldo Lerner Skrevet

Vi har hele familien hatt Lerner som fastlege i mange år. Vi har alltid fått hjelp da vi har trengt det. Flink til å sende videre til spesialister hvis det er nødvendig. Føler meg trygg og ivaretatt. «Jentene» på labe’n er også flinke og trivelige

Veldig fornøyd!

Lege: Arnaldo Lerner Skrevet

Har hatt Dr. Lerner som fastlege i alle år, og jeg er veldig fornøyd. Han er hjelpsom og dyktig, og jeg føler at han tar meg på alvor.