Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrum-Legekontor ANS
Den beste legen jeg har vært borti
Lege: Mari Faugstad Eian SkrevetEtter jeg kom inn hos henne, har jeg fått en annen hjelp enn noen gang før. Hun vet hva jeg er der for, leser seg opp før man kommer inn. Man trenger ikke forklare seg om samme ting flere ganger. Hun lytter og engasjerer seg i det vi snakker om. Veldig glad hun dukket opp på dette legekontoret, etter litt "kluss" og kaos der en stund :)
Ikke fornøyed
Lege: Fatou Jarju Camara SkrevetVeldig dårlig lege. Anbefales ikke. Legen er unbennlig og hører ikke på det man sier. Hun er ikke empatisk.
Ikke noe å skryte av.
Lege: Mari Faugstad Eian SkrevetTotalt sett: Ingen god lege for deg som har det vanskelig i livet eller sliter psykisk.
Heller ikke noen god opplevelse fra dette legekontoret. Bare blitt dårligere ved å gå her og på grunn av denne legen.
Trygg og kompetent
Lege: Mari Faugstad Eian SkrevetMari er en dyktig fastlege som bygger tillit, og er enkel å prate med.
Hun gjør seg enkelt forstått og avanserer ikke ordvalget for oss uten medisinsk bakgrunn.
Klinikken består av mange flotte ansatte
Kjempe hyggelig lege
Lege: Mari Faugstad Eian SkrevetMari er helt fantastisk dyktig lege er god til å lytte lett å snakke med har veldig god øyekontakt med pasienter føler at jeg blir tatt på alvor veldig glad for at jeg fikk henne som fastlege