Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vestnes Kommune Legesenteret
Trygg, lyttende og svært faglig dyktig fastlege
Lege: Gabriel Azour SkrevetJeg er svært fornøyd med Gabriel som fastlege. Han tar seg alltid tid til å lytte ordentlig, og jeg opplever at han virkelig ser meg og mine behov som pasient. Jeg føler meg tatt på alvor i konsultasjoner, og han er både grundig, faglig sterk og svært intelligent i vurderingene sine. Samtidig er han rolig og tydelig i kommunikasjonen, noe som gir trygghet og tillit. Jeg opplever at han følger godt opp og er genuint opptatt av å finne gode løsninger. Anbefales på det varmeste.
Profesjonell og imøtekommende
Lege: Marianne Eriksen Røe SkrevetEr lydhør under konsultasjonen. Hun framstår som en empatisk og kunnskapsrik lege. Fint å få henne som ny fastlege etter Gitte Vinther, som var en erfaren og flink lege.
Dyktig lege
Lege: Irina Vadset SkrevetHun er dyktig, og tar prøver i stede for antakelser. Etter behandlingen fikk jeg kostholdsråd fra henne og mine tilbakevendende plager har ikke kommet tilbake.
Flink!
Lege: Sabine Relling Bredeli SkrevetElsker Sabike som fastlege. Hun tar seg alltid tid til mine plager og bekymringer, og bryr seg genuint om hvordan jeg har det ellers. Dyktig og trygg fastlege som anbefales på det høyeste!
Våken og hyggelig
Lege: Marianne Eriksen Røe SkrevetVirker som en samarbeidsvillig og interessert ny lege. Ikke lett å fylle ut fotsporene til Lars Tore, men det virker lovende
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?