Sydsiden Legesenter

Tønne Huitfeldts Plass 2 1767 Halden

Siste vurderinger av behandlere ved Sydsiden Legesenter

Overarbeidet og glemsk

Lege: Mahmood Reza Reki Skrevet

Jeg (27 år) har hatt Reki som lege siden barndommen og mine foreldre har hatt han i mange år. Mannen min har hatt han i noen år. Reki har alltid vært hyggelig og behjelpelig på legetimene. Han har ikke vært redd for å henvise videre til spesialister, og han ønsker å finne ut av problemene.

Dessverre har vi opplevd de siste årene at han er overarbeidet, har blitt mer uprofesjonell i måten han prater på og at han glemmer avtaler, henvisninger og legeerklæringer til Nav. Når han er stresset og man stiller kritiske spørsmål for å få oppklaring rundt informasjonen han gir, kan han til tider blir noe hissig. Mange råd er svært generelle, og han virker som om han begynner å bli lei yrket si. Det er ofte 30-90 min. ventetid når man har bestilt time, og han har dårlig tid.

Vi har i mange år vært veldig fornøyd, og han har funnet ut av viktige og alvorlige helseproblemer for meg og familien min. Dessverre har kvaliteten på oppfølgingen sunket drastisk den siste tiden, og jeg kan ikke anbefale Reki til noen.

Lite kunnskap om leging. God kunskap om pille lindring.

Lege: Oskar Andreas Mathisen Skrevet

Mannen snakker så lite så mann er like dum når mann går ut som når mann går inn.
Samtale er viktig for å få ett godt forhold til en fastlege.
Flink til å behandle alt med piller.

Å være hyggelig er ikke nok

Lege: Mahmood Reza Reki Skrevet

- Absolutt hyggelig, og varierende behjelpelighetsgrad
- Lite tilgjengelig (Som selvfølgelig ikke er selvforskyldt)
- Lite forståelsesfull, lite lyttende
- Ikke spesielt forklarende, ikke konkret
- Ufattelig treig og surrete med papirer og henvisninger
- Husker ikke navnet mitt (glemte det selv om jeg var der dagen før)
- Husket ikke hva som var saken min selv om jeg var der dagen før.
- Rett og slett tafatt
- Kom med lite saklig tips, kommentarer og anbefalinger, som er utenfor medisinvitenskapelig konsensus og paradigme

Analytisk, oppfølgende og med stor breddekunnskap.

Lege: Mahmood Reza Reki Skrevet

Har hatt svært god helse i alle år men plutselig oppstår kompleksiteter med hjerte, blodtrykk, inflammasjoner, urinsyre problemer og seneproblemer og man konstaterer at en er fylt 60. Suksessivt forbedres situasjonen siste år og legen viser oppfølging på alle problemområder og trekker på fagspesialister når dette er berettiget.

Beste legen

Lege: Amir Naderkhani Skrevet

Jeg opplever Amir Naderkhani som en empatisk og hyggelig lege som alltid lytter og finner gode løsninger for meg.