Mahmood Reza Reki

Sydsiden Legesenter AS
Mann, 55 år

Godkjenning

Autorisasjon (2001)

Ledige plasser

0 av 1200
Motta varsel når denne legen får ledig plass

Venteliste

12 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Praksis

Sydsiden Legesenter AS
Tønne Huitfeldts Plass 2 1767 Halden
Vis kart
Mahmood Reza Reki er en av 28 fastleger i Halden

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(14)
14 vurderinger
Tilgjengelighet
(10)
10 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(11)
11 vurderinger
Service
(11)
11 vurderinger

Siste vurderinger av Mahmood Reza Reki

helt grei

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Overstrresset men hyggelig lege , men han brurde ta seg mer tid til å lytte til pasienten sitt eget behov .
kontor søstrer der funker ikke i det heletatt, da de bruker 2 virkedager før de gir beskjed vidre til fastlegen, enkelte tar seg også frihet med å være lege i stedet for en kontor søster , å nekter sende respet til apotek, selv om fastlegen har sagt at de må gjøre det .

En veldig flink lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Reki er en utrolig sympatisk og lydhør lege som tar seg god tid til å sette seg inn i pasientens situasjon. Da jeg først ble pasient hos han tok han en skikkelig sjekk og masse prøver, så han skulle vite hvordan allmenntilstanden min var.
Eneste ulempen er lange køer og mye ventetid på legekontoret.

Den beste legen jeg har hatt.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Han er en person som bestandig har tid. Lytter og forklarer.

En av de beste legene jeg har hatt.

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Desidert en lege som virkelig anstrenger seg for å sette seg inn i pasientens situasjon, og en ev de få legene som ikke "bare" teller kroner og minutter. Jeg har alltid før hatt norske leger (jeg er pensjonist nå) og har vært pasient i helsevesenet i minst 40 år, så som pasient har jeg dessverre litt erfaring å bygge på når det gjelder vurderinger av forholdet lege/pasient. Jeg var i tvil da jeg flyttet til Halden og det kun var lege med utenlandsk navn/opprinnelse som var aktuell. Jøss.. hadde jeg virkelig slike fordommer i meg ? Der ble jeg overrasket over meg selv, men legen ble valgt og allerede ved den første konsultasjonen ble jeg overrasket over den tiden som ble brukt - ikke minst for å forstå og sette seg inn i min situasjon. Jeg er overrasket over noen av de negative kommentarene på siden her, som jeg overhodet ikke forstår. Bare opptatt av penger ? Jeg har f.eks ikke opplevd at han har tatt betalt (som andre gjør) for å skrive en henvisning. Skjelle ut pasienter og ansatte ?? Jeg er avhengig av hyppige konsultasjoner og har aldri opplevd eller hørt noe slikt. Kommunikasjonsproblemer ? Ja, til dels. Det tok 2-3 konsultasjoner før jeg forsto hva han egentlig mente bestandig, men det var da like mye min egen skyld som ikke lyttet godt nok og ikke stilte oppfølgingsspørsmål. Han snakker jo og skriver norsk som en nordmann. Jeg opplever ham som dypt seriøst og engasjert og utviser en tydelig empati. Men det er selvsagt lov å ha andre oppfatninger. For min del har jeg iallefall aldri hatt en bedre fastlege. At det er ventetid på venterommet skyldes jo kort og godt at han bruker (mer) tid på pasientene sine enn mange andre gjør. Jeg har ingen problemer med å anbefale Reki til andre.

Skrekk-lege

Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Ble ikke fulgt opp seriøst og det har fått meget uheldige konsekvenser etter meget treg saksgang med manglende interesse. En lege bør alltid ta pasienten på alvor. Pasienters måte å si fra om sykdom og smerte varierierer fra person til person. Her bør denne fastlegen skjerpe seg
flere hakk eller finne en annen jobb.
Det kom uttalelser fra denne fastlegen som svært usakelig.