Mosjøen Legesenter AS

C. M. Havigs gate 39 8656 Mosjøen

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av behandlere ved Mosjøen Legesenter AS

Bedre får du ikke..

Lege: Kjell Nystuen Skrevet

Vet ikke hvor jeg skal begynne,ok.

Han lytter til det du sier,
Han dobbel tasker altså trykker på dataen og hører hva du sier.

Han bruker den tiden pasienten trenger for å forklare sine problemer og plager.

Han logfører all viktig informasjon.

Og er den informasjonen privat eller konfidensielt så er han som en 10tonn safe som Han har glemt koden til.

men pasienten selv vet koden.
Omtenksom å har veldig mye empati og sympati med pasienten.

Føles trygt og blir ivaretatt

Lege: Kaja Hansen Hunnålvatn Skrevet

Meget fornøyd med både fastlege og legesenteret og ansatte. Blir tatt godt imot og blir hørt og får den hjelpen man kommer for

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Jan Roger Rasmussen Skrevet

Svært dyktig lege med allsidig kunnskap og lang erfaring. Han tar seg tid til pasienter og følger opp, anbefales.

Lite empatisk lege.

Lege: Jan Roger Rasmussen Skrevet

Jeg opplever at han er for rask i sine konklusjoner.Liten vilje til å sende meg videre i systemet.Jeg har måttet kjempe for å henvisning til røngten.Det er heller ingen støtte i det at han har kommet med negative komentarer om mitt utseende, noe han begrunner med for liten fysisk aktivitet, noe som hos meg setter sine begrensninger pga store smerter i bevegelses aparatet

Trygg og hjelpsom

Lege: Kjell Nystuen Skrevet

Alltid tatt meg seriøst og hjulpet meg med både fysiske og psykiske plager jeg har hatt. Tar seg alltid tiden og gjør det han kan for å hjelpe