Siste vurderinger av Tannlegene på Fornebu
Den beste tannlegen jeg har hatt!
Tannlege: Anders Øren SkrevetHan er dyktig, forklarer hele tiden hva han gjør, alltid med et smil og masse omsorg.. ..og følger opp pasienten.
Profesjonell og empatisk
Tannlege: Sofie Jakobsen SkrevetJeg er veldig fornøyd med Sofie! Hun opptrer profesjonelt, og har tydelig full kontroll. Hun er også tydelig godt trent til å håndtere tannlegeskrekk. Hun er empatisk, omsorgsfull, og har gode mellommenneskelige ferdigheter. Hun fremstår svært tålmodig, og det er deilig å føle at hun tar seg tid til å svare på spørsmål, og ikke stresser seg gjennom undersøkelser/behandling. Jeg stoler på hennes anbefalinger, og hun gir inntrykk av å ta veloverveide beslutninger. Sofie passer perfekt som min tannlege, og jeg kan trygt anbefale henne til andre.
Profesjonelle og dyktige tannleger
Tannlege: Helle Nyhuus SkrevetPositiv anmeldelse om tannlege Sofie Jakobsen hos Tannlegene på Fornebu.
Min samboer har alvorlig tannlegeskrekk
Han har ikke latt noen gjøre annet en å se inn i munn og ta bilder på over 20 år og har hele tiden sagt han ikke klarer behandling uten Narkose.
Jeg har selv sett han bryte totalt sammen i tannlegestolen og vet at skrekken er alvorlig og reel.
Hennes rolige måte å møte han på, tiden hun brukte, tålmodigheten hennes, forklaringene hennes, gjorde utrolig godt for han og han klarte å gjennomføre behandlingen.
Vi kan ikke lovprise henne nok🙏🙌
Helle og alle de andre som jobber der er også kjempedyktige.
Anbefales på det varmeste😄👌🏻
Mvh Aud og Morten
Førsteklasses tannlege er Helle!
Tannlege: Helle Nyhuus SkrevetTannlegene på Fornebu kan sterkt anbefales.Erfarene tannleger og kjempedyktige medarbeidere på klinikken.Her føler jeg meg i veldig trygge hender.
FANTASTISKE Helle Nyhuus!
Tannlege: Helle Nyhuus SkrevetStor takk for varmen, humoren og vennligheten jeg får som din pasient. Du er den beste tannlegen jeg har gått til.