Helle Nyhuus

Tannakutten, Tannlegene på Fornebu
Kvinne, 57 år

Godkjenning

Autorisasjon (1994)

Advarsler

Sjekk eventuelle reaksjoner fra Helsetilsynet

Vurderings­varsel

Bli varslet når nye vurderinger blir publisert

Priser

Tannakutten Priser mangler
Tannlegene på Fornebu Priser mangler

Praksis

Tannakutten Telefonnummer815 00 345815 00 3 ...
Hansteens Gate 3 0253 Oslo
Vis kart
Tannlegene på Fornebu Telefonnummer815 00 345815 00 3 ...
Fornebu S, Helsebygget, Forneburingen 209 1364 Fornebu
Helle Nyhuus er tannlege i Oslo og Bærum

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(23)
23 vurderinger
Behandling
(17)
17 vurderinger
Tilgjengelighet og service
(17)
17 vurderinger
Pris
(17)
17 vurderinger

Siste vurderinger av Helle Nyhuus

En dyktig tannlege med omsorg.

Klinikk: Tannakutten Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Jeg har tannlegeskrekk og blir neppe kvitt denne forbien. Vi må alle til tannlegen når det kreves, og helst før dette. Da er Helle Nyhus et meget godt valg. Med sin proffe, empatiske og tiltalende vesen gjør hun alt for å få pasienten til å slappe av i stolen. Jeg tok kontakt med Helle da jeg hadde betennelse i tann/kjeve. Dette måtte behandles med rotfylling og det hele - behandlingen foregikk gikk uten smerte. Klart det lukter tannlege straks du trer inn i venterommet. Men, med Helles gode vesen og behandling av personale og pasient føles det hele straks litt bedre. Har du dårlige minner om skoletannlegen? Her opplever du en ganske annen og mye bedre bedre behandling. Søk opp Helle Nyhus på nett - med sin erfaring er hun blandt de proffe i Oslo.

JEG ANBEFALER MIN TANNLEGE

Klinikk: Tannakutten Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Jeg begynte hos Helle for svært mange år siden, og har gått i Hansteens gate fra starten av. Helle er en førsteklasses tannlege og en svært likandes sådan! Og med en innholdsrik cv hvis man vil lese den.

I tillegg til vanlig sjekk og vedlikehold med plombering av hull, har Helle også satt inn kroner og utført broarbeid mm på meg.

Imøtekommenhet og fleksibilitet er viktig når det oppstår en akutt situasjon. En gammel plombe skades, en del av en tann faller av, smerter oppstår – noe må gjøres! Jeg ringer og får et raskt innsmett med nødvendige inngrep. Deretter oppfølgingstime etter behov. Godt å vite når noe skjer!

Jeg blir meget godt ivaretatt hos Helle og ved den klinikken hun leder, og har alltid vært fornøyd med tannbehandlingen.

Dyktig, serviceinnstilt og hyggelig personale - på telefon, ved fremmøte og ved assistanse for Helle.

Når jeg går ut i hverdagen igjen etter fullført time, er jeg ofte i litt løftet stemning – det er helt sant!

Ingen over, ingen ved siden.

Klinikk: Tannakutten Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Helle Nyhus er uten tvil den beste tannlegen i Oslo. Hun er høyt faglig kompetent, samtidig som hun er utrolig hyggelig og oppmerksom.

Det er alltid god stemning på arbeidsplassen hos Tannakutten og man føler seg velkommen, trygg og ivaretatt på en profesjonell måte.
I tillegg er det sentral beliggenhet i Vika.

Jeg kommer aldri til å bytte tannlege. Helle er nummer 1.

Sterk anbefaling

Klinikk: Tannakutten Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Helle Nyhuus er ved siden av å være den teknisk beste tannlegen jeg har blitt behandlet av, også en varm og empatisk person. I tillegg har hun forstått at den pedagogiske delen av det å være tannlege(fortelle hva som skjer og hvorfor, f.eks) er viktig for opplevelsen.

For min del oppleves hennes behandlinger som totalt smertefrie - noe som jeg ikke kan si om tidligere tannlegeopplevelser.

Hun er også en god sjef. Noe som merkes på stemningen på arbeidsplassen.

Løp og borr!!!

Anbefales!! Rolig, vennlig, forsiktig og faglig dyktig.

Klinikk: Tannakutten Skrevet
Samlet vurdering
Behandling
Tilgjengelighet og service
Pris

Tannlege Helle Nyhuus anbefales på det varmeste. Faglig dyktig (se http://www.tannakutten.no/ for hennes CV) - du er i trygge hender.

Helle forklarer og inkluderer deg som pasient; hun skaper ro. Jeg har mild odontofobi og har vært godt fornøyd med mine tidligere tannleger, men Helle løftet likevel listen til et nytt nivå. Meget behagelig stol og lysforhold, fikk god, nyttig informasjon om mine tenner som jeg ikke har hørt (eller forstått) tidligere. Ble ikke anbefalt mer behandling enn nødvendig. Helle rettet feil som hun oppdaget at en annen tannlege hadde gjort uten å gjøre noe sak ut av det. Tanna føltes og så mye bedre etterpå.

Som pasient, merker man også stemningen på kontoret. Her var det svært god stemning blant de ansatte - tannhelsesekretæren ga en betryggende inntrygg som faglig dyktig, rolig, positiv og vennlig. Alt for mange gjemmer seg bak glassvinduer - ikke her.

Jeg tørr nesten ikke si det, men prisen var overraskende lav også sammenlignet med de forrige tannlegebesøkene. Prisinformasjon er lett tilgjengelig.

Nesten så jeg gleder meg til neste behandling ;). Kan virkelig anbefales på det varmeste.