Om vurderingeneSiste vurderinger av Oris Dental Hinna Park AS
Suverent som alltid
Tannlege: Robert Jan Kobiela SkrevetRobert er helt fantastisk, føles litt som spa når en har kommet hjem fra behandling hos han.
Anbefales han på det sterkeste.
Dyktig og omsorgsfull tannpleier
Tannpleier: Ane-Mari Igland Naustdal SkrevetJeg ble veldig godt tatt imot og følte meg trygg gjennom hele behandlingen. Jeg skulle ha en omfattende rensing av tannlommene på grunn av periodontitt, og var litt spent på hvordan det skulle bli. Tannpleieren var veldig rolig, behagelig og opptatt av at jeg skulle ha god bedøvelse og ikke kjenne smerter. Jeg fikk bedøvelse med The Wand og kjente nesten ingenting, bare et lite stikk.
Selv om behandlingen var omfattende, følte jeg meg trygg og godt ivaretatt hele veien. Tannpleieren var både dyktig, omsorgsfull og profesjonell, og forklarte underveis hva som skulle skje. Det gjorde at jeg kunne slappe av og ikke være redd. Jeg er veldig fornøyd med behandlingen.
Kjempe flinke tannlege
Tannlege: Irina Alexeeva SkrevetMeget dyktig tannlege. Irina er profesjonell, effektiv, omsorgsfull og faglig dyktig. Hun har vært min faste tannlege i mange år og jeg setter veldig pris på behandlingen hun gir.
Ikke til å anbefale
Tannlege: Robert Jan Kobiela SkrevetVeldig misfornøyd med denne tannlegen. Skal aldri tilbake dit igjen! Dette pga kommunikasjon, behandling og pris.
Veldig fornøyd
Tannlege: Robert Jan Kobiela SkrevetVeldig fornøyd med konsultasjon og tannrens hos Robert, han tok seg tid å forklare og lytte til pasjenten. Alt gikk smertefritt og jeg følte meg godt tatt vare på.