Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Havblikklegene
God til å lytte, behagelig og flink
Lege: Sondre Berntsen Haugen SkrevetSvarer på alle spørsmål, viser respekt og omtanke.
Henviser til spesialister om nødvendig.
Kan anbefales på det varmeste.
Lite erfaring med eldre mennesker !
Lege: Sondre Berntsen Haugen SkrevetHar aldri følt meg så utrygg .Han har aldri tid til å lytte eller å sette seg inn i hva jeg har kommet for.Skyver alt foran seg ved å si : bestill en ny time så får vi snakket.Alt blir kommunisert i døren inn til kontoret.Jeg føler han overser meg fullstendig.Har nå gått der over 1 år.Orker ikke mer.
Føler meg ikke ivaretatt
Lege: Sondre Berntsen Haugen SkrevetJeg opplever at legen ikke undersøker symptomene mine grundig nok. Til tross for vedvarende plager blir det raskt konkludert uten tilstrekkelige undersøkelser. Jeg føler meg ikke tatt på alvor eller sett, og mine langvarige utfordringer blir bagatellisert. Dessverre ikke en lege jeg kan anbefale
Helpsom og empatisk
Lege: Lyudmila Gibson SkrevetOmsorgsfull Lege. Man blir sett og hørt. Passer godt på meg og sønnen min, siden svangskap. Veldig empatisk, og bruke god tid med pas.
Hadde mye problemmer med å finne fastlege før. Det er første gang som jeg føler meg veldig fornøyd. Nesten fire år med henne.
Oppleves som lyttende og svært løsningsorientert
Lege: Sondre Berntsen Haugen SkrevetHan tok seg tid til å lytte til meg, og var empatisk. Stilte oppfølgende spørsmål og vi vurderte løsninger sammen.