Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vennesla legekontor
Den beste (og eneste) legen jeg har hatt
Lege: Knut Fredrik Aamdal SkrevetJeg har hatt Knut Fredrik som eneste fastlege i alle år. Men er ikke hyppig på legetimene, men når det er noe, så har jeg inntrykk av å raskt få legetime.
Jeg blir tatt på alvor, får god hjelp. Og kanskje det jeg liker best med han er at hver gang det har vært noe, så forklarer han rundt sykdommen/plagene.
Veldig profesjonell og dyktig lege som jeg er veldig glad for å ha.
Upersonlig!
Lege: Gunnar Mollestad SkrevetSluttet å ha denne Legen da Han ikke er interessert i deg som person, Han lytter ikke i det hele tatt. Avbryter når du prøver å forklare og går på ingen måte i dybden ang dine Lidelser eller Sykdom.Tar ikke de nødvendige prøver eller tester for å finne ut av hva som er galt med deg.Tar ikke ting på alvor og bryr seg ikke om deg som Pasient i det hele tatt. Absolutt ikke å anbefale.
Anbefales !!
Lege: Ellen Lynghei SkrevetFøler meg forstått og tatt på alvor . Hun er grundig - og får meg til å føle håp mht livet -og egen helse. Ser fysikk og psyke i en sammenheng . Klok dame som har respekt for meg som pasient - Føler man seg respektert og tatt på alvor vil det gi resultat . Superfornøyd !
Veldig fornøyd
Lege: Karina Vatne Udø SkrevetVeldig fornøyd med legen. Hun er forståelsesfull, tar deg godt i mot, tar seg tid til deg og hører på hva du har å si.
Den beste fastlegen jeg har hatt.
Lege: Gunnar Mollestad SkrevetEr veldig fornøyd med min nye fastlege.Er imøtekommende og lyttende.En lege jeg vil anbefale på det varmeste!!