Vennesla legekontor

Sentrumsveien 41 4700 Vennesla

Siste vurderinger av behandlere ved Vennesla legekontor

Lyttende, oppdatert og interessert.

Lege: Bjørn Erik Egeland Skrevet

Grei å få kontakt med. Tydelig og relevant. Ordner fort opp hvis handler om resepter, osv. Nysgjerrig på hvordan det går med meg. Har henvist meg videre når det har vært behov for det. Jeg er veldig fornøyd med både fastlegen min, legesenteret og legevakta.

Ekte solstråle i et ellers dystert legekontor

Lege: Christine Omestad Hodnemyr Skrevet

Har tidligere hatt en veldig useriøs fastlege, og har stått på ventelister i månedsvis.
Men da jeg endelig fikk ny lege, fikk jeg Hodnemyr.
Hun er den første legen som har tatt meg på alvor, og hvor jeg føler meg ivaretatt og trygg.
Hun er dyktig i jobben sin, og som andre her sier så er hun flink til å høre med andre om det er noe hun er i tvil om.
Anbefales på det varmeste!

Empat med et glimt i øyet

Lege: Tom Mannermaa Rynning Skrevet

Tom er en flott fastlege som tar både fysiske og psykiske plager på alvor. Føler meg alltid hørt og sett når jeg er hos ham og opplever at han tror på det jeg sier, vil meg vel og har en god dose medfølelse.
Anbefales varmt.

Trygg og

Lege: Johannes Vederhus Skrevet

Kjempeflink lege som tar deg på alvor. Jeg følte meg både hørt og sett. Han viser stor forståelse og empati. Anbefales!

Tar deg på alvor

Lege: Tom Mannermaa Rynning Skrevet

God lytter og tar deg på alvor. Stiller spørsmål som skaper rom for refleksjon, og spørsmål rettet direkte mot problematikken. Eneste minus er at henvisninger kan bli glemt. Så dobbelsjekker alltid dette før jeg forlater kontoret.